Цяло лято в Созопол – Хотел Кристиани, Созопол

2
140
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „ Кристиани ” се намира в град Созопол на 800 метра от центъра на града , сред забележително красивата местност ” Буджакa ” и предлага уникално съчетание на морска панорама и златни плажове. Разположен само на 100 метра от  „Bamboo beach”- хита на плажовете в Созопол за изминалото лято, хотела разполага с 30  двойни стаи  като повечето от тях са с панорамна гледка към Созополския залив. Всички помещения са климатизирани и оборудвани с телефон , LED телевизор с кабелна телевизия, мини-бар, сешоар в банята и  WI-FI интернет, който е безплатен за гостите. Откритият басейна на комплекса и красиво аранжираната градина ще допринесе за вашата истинска отмора. За удобство на гостите хотел „ Кристиани ” разполага с класически ресторант и лятна тераса покрай басейна и собствен паркинг. Тук можете да се насладите на удобство, спокойствие и отлични условия за незабравима ваканция.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 360 лв.
ВИП ваучерът е за ДВАМА души и включва:

Три нощувки в двойна стая
Три закуски
Ползване на открит басейн, шезлонги и чадъри (до изчерпване)
Паркинг
Wi-Fi – интернет
Курортна такса и застраховка

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 595 лв.
ВИП ваучерът е за ДВАМА души и включва:

Пет нощувки в двойна стая
Пет закуски
Ползване на открит басейн, шезлонги и чадъри (до изчерпване)
Паркинг
Wi-Fi – интернет
Курортна такса и застраховка

Хотел Кристиани се намира на 2 минути пеша от плажа в град Созопол.Гостите на хотела може да ползват безплатна интернет връзка на територията на хотела и също така да си починат и отпуснат около басейна.
Хотелът се намира на около 200 метра от плаж Бамбу Бийч и на 1.8 км от амфитеатър Аполония. Летище Бургас се намира на 24км, а пристанището на Созопол се намира на 1.7 км от хотела.
Всички стаи в Хотел Кристиани разполагат с телевизори с плосък екран, също така тераса с гледка,баня и душ.
Хотелът разполага с ресторант, където гостите могат да се насладят на континентална закуска на блок маса.