Най-накрая вижте второто внуче на Бойко Борисов! Изтече първа снимка!

2
134
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Второто внуче на Бойко Борисов с първа снимка, щракнаха бебето в деня на изписването

Вторият внук на Бойко Борисов за първи път позира пред камера  в деня на изписването си. Бебето с майка си постояли няколко дни в „Майчин дом”. Но вече са си вкъщи и се радват на уюта в семейната къща в Банкя. За изписването на бебето Бойко Борисов не успял да се класира.

Но след като приключил с ангажиментите  веднага хукнал да му се порадва. За да си приберат новото попълнение на фамилията отишли таткото Иван, малкия Бойко, леля, свако и първата братовчедка.

И този път баба Стела от САЩ не успяла да дойде за раждането.

Но се очаква съвсем скоро да долети и да се включи в грижите за новороденото. Роднините се отчели с подаръци и куп цветя. Но най-щастлив бил баткото Бойко. Който толкова много се радвал на малкото си братче, че се уморил и заспал в колата на път за дома.

Снимка: Пик

Запознати издават, че не спирал да задава най-различни въпроси на майка си. Като най-любопитен бил кога с Иван ще могат да играят заедно.

От семейната снимка се вижда, че майката на бебето е в отлична форма след раждането. Венета вече планирала да проведе ритуала по разчупването на погачата. Който се прави след като бебето навърши 40 дена по традиция. Така според народния обичай го представят на света като присъстват жени орисници.

Но за малкия Иван според астролозите бъдещето е начертано. Съвпадението, че се роди на 13 като дядо си му предрича лидерски качества и успехи, предават от pik.bg.