Хороскоп за днес – 28 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
175
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 28 юли 2018г.:

Овен

Днес природата се стреми към равновесие и се опитва да запази статуквото. Не се занимавайте с екстремни спортове и с начинания, които биха обтегнали отношенията и нарушили семейния мир. Този ден се покровителства от хармонията, а утрешният от висшата любов и е благоприятен за сключване на брак. Някой върви към желана, а друг към неочаквана връзка. Може да се запознаете с бъдещата си половинка на сватбата на приятел. Днес се опитайте да спазвате правилата и да сте в тон с изискванията на момента.

Телец

Денят налага равновесие и хармония между астралното и физическото тяло. Не правете нищо, което ви напряга или обтяга отношенията. Не допускайте да ви вкарат в конфликти и разправии. Точно днес не взимайте страна в спорове и се постарайте да туширате кавгите в зародиш. В момент на афект може да направите грешен ход и да си докарате здравословен проблем. Намерете тихо и спокойно място, релаксирайте, туширайте насъбрания стрес. Може и да почистите дома, мръсотията днес лесно излиза. Забравете лошото.

Близнаци

За днес се препоръчват занимания с по-духовни неща и физически упражнения водещи към хармония на тялото и душата. Не убивайте птици и мечти. Не е ден за лов и за бране на гъби. Добре е да се спазва диета, да се ограничат контактите с хора, които винаги ви напрягат и да не се планират екстремни натоварвания. Денят е благоприятен за пътувания, за посещение на пазари и тържища и за продажба на селскостопански животни, ако са ви останали. Днес кръвта се обновява, връзките също, а любовта търси своята сродна душа.

Рак

Ако днес и утре сключите брак връзката ви ще се поддържа от хармонията и висшата любов и ще бъде дълготрайна. Остават в миналото проблемите и притесненията. С лекота ще изчистите натрупания стрес и мръсотията от дома. Днес кръвта се обновява. При намаляваща Луна лесно се отделя всичко вредно, разболяващо и стресиращо. Не позволявайте да ви вкарват в конфликтни отношения. Оставете другите да делят неделимото, почивайте, не си нарушавайте спокойствието. Бъдете с най-близките си хора.

Лъв

Останете у дома или идете на спокойно и ралаксиращо място. Ограничете контактите, дистанцирайте се максимално от хорския шум и от проблемите на околните. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Нека задачите да почакат. Направете някои упражнения водещи към хармония на тялото и душата. Ден за уединение, за тихи семейни занимания и задушевни разговори. Сексът е противопоказен и разболява, особено с чуждо. Не поемайте излишни рискове. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили.

Дева

Ден за приятни занимания с личното ви хоби и с това, което ви кара да се отпуснете, да релаксирате и да си подобрите тонуса. Символ на деня е умереността, така че не отивайте в крайности. Намерете време за всичко, което душата и тялото ви искат. Добре е да се спазва диета, да се задейства почистваща и пречистваща програма не само на тялото и душата, но и на дома и отношенията в него. Днес кръвта се обновява. Някой създава и ново кръвно родство. Сключените бракове ще са дълготрайни и покровителствани.

Везни

Денят е синхронен с вашата природа. Символи са равновесието и умереността, компромисът и равнопоставеността. Намерете лечебно за вас място и релаксирайте както го разбирате. Сега е момента да се освободите от стреса. Правете упражнания възвишаващи духа и оздравяващи тялото. Посетете духовно място и търсете за компания хора, които не ви натоварват. Не се съгласявайте да замествате колега и да оставате допълнително на работа. Това е вашият ден за уединение, за любов и смирение.

Скорпион

Туширайте в зародиш провокациите. Не планирайте рискови инициативи и участие в тежки състезания. Придържайте се към златната среда в отношенията, ако не искате да ги развалите, да останете сами или да си докарате неприятности с хора, които не познавате добре. Останете с най-близките, проведете диета, разчистете терена на личните връзки и си дайте сметка кого обичате истински. Сексът няма да е на ниво, но това не пречи да направите предложение. Концентрирайте старанията и интересите си в по-тесен кръг.

Стрелец

Светъл, чист и спокоен ден, в който на никаква цена не бива да си нарушавате спокойствието и да позволявате някой да ви задейства и вкара в програмата на личните си задачи и отговорности. Изключете телефона, давайте заето за тези, които винаги искат нещо от вас, притесняват ви и ви търсят само когато имат нужда от услуга. Започнете нов цикъл комплексни физически упражнения възвисяващи тялото и духа. Стимулирайте и децата към полезни за личното им осъвършенстване дейности. Не се карайте с никого.

Козирог

Енергетиката на деня е спокойна, блага и разтоварваща. Напаснете се на тенденциите в този светъл и чист ден. Не се препоръчват участия в състезания и занимания с екстремни спортове. Не нарушавайте с присъствието си тишината и тайнството на природните забележителности и обектите, които посещавате. Ден за релакс на благо и оздравяващо място. Проведете прочистваща диета. При намаляваща Луна лесно излиза всяка мръсотия. Лесно ще почистите дома и ще създадете уют за близките и любими хора.

Водолей

Дистанцирайте се от рискови компании и от хора, които вечно ви създават напрежение, намират ви работа и належащи задачи. Ден за спокойни творчески занимания, за посещения на духовни, оздравяващи и носещи сила места. В този ден крясъците разболяват. Вероятни са опити да бъдете извадени от равновесие и вкарани в конфликти. Прекратете вредни връзки, направете пречистване на всички нива. Пожелайте си всичко вредно да се махне от живота ви, а враговете ви да намерят щастието си по-далече от вас.

Риби

Смирете амбициите, както на физическо, така и на духовно ниво. Този ден се свързва с човешката душа, с общото ни желание да живеем в мир и любов. Трудно ще ни се получи, но може да опитаме. Търсете спокойствието и комфорта на уединението и тишината. С всички сили се стремете да запазите равновесието в отношенията и баланса в положенията, в които се намирате. Не взимайте крайни решения, не давайте окончателни мнения и не правете нищо на всяка цена. Не пропускайте шансовете за помирение.