6 тайни при диета с подагра

1
240
Добави коментар
Alka
Alka

6 принципа при диета с подагра

Много от диетите при подагра са неуспешни, защото изискват драстични промени, които са по силите само на най-решителните хора. По-добрият метод с дълготраен ефект при спазването на хранителен режим при подагра, се състои в постепенна промяна на хранителните навици. Ето няколко полезни съвета:

1.Направете промените заради себе си, а не за да зарадвате другите. Трябва вие сами да пожелаете да  да поддържате добра форма и да облекчите симптомите на подагра.

2. Отбелязвайте всичко, което консумирате, в продължение на седмица, включително събота и неделя, за да определите слабостите в начина си на хранене.

3. Съсредоточете се върху подходящия и разумния избор на храна при подагра, вместо да се борите с изкушението. Малко хора проявяват достатъчно силна воля.

4.Не избягвайте вкусните храни при подагра. Вместо това задоволете непреодолимото си желание с други примамливи ястия като например печени, а не пържени картофи.

5.Пийте повече течности. От древни времена, човекът пие билков чай за изчистване или детоксикация на тялото. По този начин се изхвърлят натрупаните киселинните отпадъци. Чаят Alka® Tea е специално подбрана комбинация от 52 различни вида билки, за прочистване на тялото. Не оставайте гладен твърде дълго. Пропускането на едно хранене води до преяждане на следващото. Ако не закусите, ще се чувствате гладен цял ден.

6. Правете упражнения ежедневно. Движението ускорява метаболизма и вие ще изгаряте калориите по-бързо дори когато почивате.