Хороскоп за днес – 30 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
90
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 30 юли 2018г.:

Овен

Ден на преобразяването. За някой този ден слага край на почивката, а за друг начало на такава. Нещата се променят, ситуациите изискват смяна на поведение и реакция в привидно същите ситуации и със същите хора. Дано усетите правилно къде трябва да отпуснете юздите и къде здраво трябва да стягате и контролирате нещата. Старайте се да бъдете максимално обективни, да делите поравно задължения и придобивки и да не се поддавате на емоциите. Проверете всяка подадена информация, особено ако засяга близки хора.

Телец

Днес вървите по тънък лед от амбиции и емоции. Всичко се вижда изкривено, истината се прикрива и доста хора се движат с маски. Трудно ще разберете мотивацията на околните, а и вас трудно ще усетят и разберат, особено ако не играете честно. Не е ден за преговори, но може да се проучват нещата и да се търси допълнителна информация. Обещаното вчера не е актуално днес. Някой само е искал да „отбие номера”. Взаимните лъжи правят реакциите неадекватни и работата не върви. Не позволявайте на някой да ви настройва срещу близките ви хора.

Близнаци

Ден на преобразяването, което е превърнало враговете в приятели, а приятелите във врагове. Не споделяйте съкровени тайни и намерния. Подходът към вас ще е подмолен и агресивен. Дори и близките няма да ви пощадят, ще ви засипят с претенции и изисквания, които трудно ще удовлетворите. В такава объркана ситуация преценката ви няма да е правилна. Днес и утре запазете по възможност неутралитет, за да не се изпокарате с всички. Този ден ще ви откаже от една илюзия по болезнен и труден начин.

Рак

Днес се говори едно, мисли се друго, а се подразбира трето. В такава каша на отношенията трудно ще се оправите без интуитивен подход. Старайте се да не мислите емоционално, да погледнете отстрани всяка ситуация и да потърсите информация от няколко източника. Ден на маймуната оглеждаща се в криво огледало. Нищо не е „като хората”, нищо не върви по правилата и обърква още повече играта, която водите. Постарайте се да привлечете доверени съюзници. В годината на Кучето всички се водим на каишка.

Лъв

Денят е свързан с подражанието. Всички искат да са като лъвовете, но не всеки го може. Бъдете себе си, не следвайте чужди мисли и предписания, а се опитайте да наложите своите в работата и в партньорските връзки. Някой опитва да ви изкопира, да приложи личния ви подход върху вас. В този ден маските падат и лесно може да се види кой какво представлява в действителност. Подложете на проверка връзките си. Днес и утре не подновявайте договори, ако не сте сигурни в стоката, в цената и във възможностите на ответната страна.

Дева

Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща с Нептун. Важни неща ще бъдат скривани от вас, а личните ви тайни може да излезат на показ. Ден на илюзии. Нещата ще загрубеят, ако злоупотребите с алкохол, лекарства и стимуланти. В момент на опиянение може да разкриете дълго пазени тайни. Не се опитвайте да привлечете някого като му доверявате нещо или го допускате до леглото си и до кухнята на професионалните си амбиции. Неблагоприятен ден за запознанства и съвместни инициативи.

Везни

Ако има да вършите някаква работа свършете я лично. Всичко, което доверите или възложите на някой друг може да се провали или да се развие благоприятно за друг. Ще получите толкова колкото заслужавате и за колкото сте се потрудили. Пропуските ще изпъкнат, дано усетите кой отдавна ви „води за носа” и работи с вашите средства за собствена облага. Очертайте границите на личния си интерес. Проведете уточняващи разговори и се опитайте да разберете другата гледна точка. Съмненията ви към някого ще се оправдаят.

Скорпион

Един от дните, в които е добре да работиш само за личния си интерес и да не се занимаваш с делата на другите. Не очаквайте благодарност от жестовете, които правите и към близките. Ако следвате своята игра и политика ще спечелите, ще имате придобивки и ще се дистанцирате от тези, които се опитват да ви манипулират. В този ден ще получите това, което сте си заработили в миналото. За някой ще има и допълнителни екстри, които не бива да спеделя с друг или да се хвали с тях пред приятели. Запазете в тайна личния си живот.

Стрелец

Труден ден за родените в първата декада, утре и останалите ще се поизпотят. Тенденцията е да срещате неразбиране в местата, където отивате по работа или за услуга. Ако се надявате на задушевни разговори с близки и приятели, няма да ви се получи. Ден на ледените сърца. Дистанцираността и студенината в отношенията се задълбочават при всяка среща и опит за контакт. Околната действителност е сякаш отражение на това, което става в нас. Разменят се обиди и удари под кръста. Не планирайте за утре важно обвързване.

Козирог

Денят подлага връзки и чувства на проверка. Тенденцията е всеки да мисли за себе си и да се опитва да преметне другия. Ще разберете кой наистина ви обича и цени и кой се оптива да ви провали. Откажете се от една илюзорна връзка, която от известно време толерирате за сметка на проверените в годините партньори. Ще се случват събития, които ще покажат къде е вашият човек и от кого бързо трябва да се отървете като присъствие в личен и бизнес план. Работете самостоятелно, но в живота гледайте да не сте сами.

Водолей

Може и да не забeлязвате, но около вас се водят битки за оцеляване. Повърхностно и отгоре нещата изглеждат спокойни, но под повърхността на чувствата се води тежка битка за територии на влияние, за пари и любов. Отворете си очите за действията на околните. Ден на преобразяването. Приятели ви подвиждат, а враговете ви правят жестове. Зад кадър стои някой, който смята да ви спечели за личната си кауза. Днес и утре не се обвързвайте с никого за нищо независимо изкушаващите предложения и покани.

Риби

Луната навлиза в Риби. Плувате срещу течението, сблъсквате интереси и позиции с тези, които бихте искали да привлечете за личната си кауза. Вечерта ще ви донесе вдъхновение. Чакайте посещение на личната си муза. Не бързайте утре да предлагате на някого идеите и творенията си. Наоколо дебнат плагиати, скрупулите са забравени, старите приятелства остават в миналото. Бъдете максимално обективни. Опитайте да се видите отстрани и да коригирате поведението си спрямо тези, които не заслужават жестове.