Бившият на Деми Ловато я посети в болницата

1
192
Добави коментар

Уилмър Валдерама, познат от сериалите „Шеметни години“ и „Военни престъпления“, посети бившата си приятелка Деми Ловато в болницата. Известната поп певица постъпи там по спешност във вторник, след като пое свръхдоза наркотици на парти.

Ловато и Валдерама бях неразделни до 2016 година, когато сложиха край на 6-годишната си връзка. Двамата обаче продължават да са много близки. Той е сред първите посетители на Деми в болницата. Персоналът разкрива, че при пристигането си е изглеждал притеснен и тъжен от състоянието ѝ, като е прекарал близо два часа до леглото на певицата.

Говори се, че през последния месец Деми многократно е приемала наркотици в лоша компания и е имала проблем с терапията си срещу зависимостта.

Певицата нееднократно е говорила за затруднената и груба комуникация между нея и баща ѝ. Има и няколко издадени песни по темата. Патрик умря от рак през 2013 на 53 години. След смъртта му Ловато обяви, че той е бил психично болен и в негова чест основа програма за подпомагане на лечението на хора с подобни проблеми.

 

https://topnovini.bg/node/800839