Бойко Борисов на посещение на къщата в Барселона (Предварително по минути)

1
173
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

По наша информация той е посетил имота по време на футболната среща между Левски и Вадуц и е изгледал драматичната победа на „сините“ там.

Ето какво се е случило по време на мача:

„Начало – Всичко в къщата е скъпо и чисто, което впечатлява Бойко Борисов, но понеже са му казали да се чувства като у дома си, той си потпетява едни стари маратонки, за да не ходи бос. Пуска си мач, защото Световното свърши, а Левски е време да постигне успех в Европа.

’25 – 0:1! Гневно плюейки семки по килима от козината на 103 ангорски котки, Борисов отваря google map-са, за да търси къде е Лихтенщайн.

’30 – Премиерът звъни на Меркел да я пита дали тя гледа съпричастно, щото той бил гледал немците как се дънят в Русия.

’35 – 1:1! Серджио Буш радва премиера, който поглежда през прозореца към Камп Ноу и си мечтае този сезон любимият му клуб да стигне до мач с Барса, които щели да изпаднат в групите от Шампионската лига и пролетта да доиграят в Лига Европа.

Почивка. Борисов се сеща, че в къщата трябва да има и Мис Бикини и използва почивката между полувремената, за да я потърси.

53 – 2:1! Кръсти се, целува червения конец на ръката и иконите по стената, до които може да стигне. В една от стаите има стенописи, но не открива стълба, за да ги цуне.

’55 – 2:2! Гневен от изравнителния гол и грубата грешкa в защитата на домакините, Борисов потрошава два джипа и няколко ловни трофеи.

’74 – Дузпа за сините! Ето, дяволът не е толкова черен, ще си вземат мача и ще ударят лихтенщайнци.

’75 – Пропуск на Серджио Буш. Министър-председателят от едно време си знаеше, че не иска и дума да чуе за смотания румънски модел.

’85 – 3:2! Човек от Кабо Верде вкарва. Борисов и цяла Африка ликуват.

’90 – Червен картон за Станислав Костов. А трябваше Спас Русев да послуша и да вземе в атака Станко Йовчев и да не бере грижа. Край. Тая къща само негативни емоции носи. Борисов все пак си отдъхва, че е собственост на беден кипърец, както често се случва със скъпите работи в България“.

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес

© Actualno.com