Катя от „Ритон“ разкри своята тайна лунна диета – ето как успява да поддържа топ форма!

1
225
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Катя от „Ритон“ от снощи е на Лунна диета. Под пост на своя фенка в социалната мрежа нежната половинка на Здравко сподели, че до утре заранта няма да закусва храна, а ще се пречиства само с вода.

Снощи, точно в 21:24 ч. настъпи пълнолуние, което ще приключи тази вечер по същото време. Почитателите на т. нар. Лунна диета, сред които се оказа и ритонката, в рамките на 24 часа приемат само вода и зелен чай. По този метод тялото се детоксикира и елиминира голяма част от излишните течности.

Катя призна още, че от години спазва този режим по два пъти в месеца – на пълнолуние и новолуние, и то не толкова с цел отслабване, колкото за пречистване.

Тя дори агитира почитателите си да го прилагат, тъй като освен, че е полезен за здравето, за едно денонощие могат да се разделят с до 2 килограма от теглото си. Ритонката се изпусна и че от няколко месеца не е хапвала сладко и набляга на кози продукти, които й доставят от еко ферма.

Неотдавна Катя разкри в телевизонни интервю, че преди турнето им „Музика и любов“ със Здравко си направили кръвни тестове за непоносимост към храни и все още стриктно спазват инструкциите.