СЪДА ПРЕДАВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА

1
171
Добави коментар

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
––––––-

Име на изпращача: николай панков

Email на изпращача: [email protected]

Телефон на изпращача: 0897720445

СЪДА ПРЕДАВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА
СЪОБЩЕНИЕ
ДО
СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ОСВЕДОМЯВАНЕ

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Мюсюлманското сунитско ханефитско изповедание в Република България Ви информира, че на 03.август2018 год. от 10.00 ч. ще се проведе заседание на V-6 състав по гр.д.1802 /2017 год. по така нареченото дело за” Правоприемството на мюсюлманското изповедание спрямо Държавата и общините”.
-това дело е по повод на поправка на протокола с характер на определение грубо манипулиран от съдията Елена Радев в полза на Мюсюлманско изповедание;
-това дело ще разкрие истината за случващото се безпрецедентно симулиране на исков процес, а същевременно да се води охранително производство със „съучастието на държавата и общините, по отношение на вече решения правен спор за правоприемството по пар.4 от ПЗР на ЗВ.
-това дело е съпътствано от жалби до инспектората на ВСС, до ВСС, до главния прокурор, да комисаря по правосъдие и вътрешен ред на ЕК и до австрийското председателство, което трябва да гледа досието на мониторинга по правосъдие над България и Румъния.
-това дело е свързано с нерегламентирана, престъпна помощ от страна на магистрати обогатяващи Мюсюлманското изповедание с над три милиарда лева в имоти и „репарации” за спечелената служебно битка на МИ с Темида.
Ако се наричате български медии и да имате обективно отношение към едно гигантско престъпление извършвано при съучастието на българския съд сте длъжни да видите това с очите на репортери и кореспонденти!
С уважение :
Николай Панков
Началник на кабинета на Председателя на МСХИ

––––––
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END

Отчет за прессъобщение „СЪДА ПРЕДАВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА“
Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно
Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на [email protected].