Пред огледалото – Блог за био козметика, грим и ревюта на продукти

1
231
Добави коментар

За мен

Харесва ми чувството от закупуването на нова козметика или грим. Нямам търпение да пробвам и да проуча всяка съставка от вълшебните бурканчета, които ги наричам вълшебни, защото в днешно време не можем без тях, а защо ли?

Не можем без тях разбира се, защото ежедневието ни не е спокойно, натоварени сме, някои с работа, други с деца и неусетно от недоспиване се появяват тъмни кръгове под очите или акне от прекомерната употреба на сол или сладко-тестени изделия.

И тук идват на помощ всевъзможни видове продукти за кожата ни, за косата и ноктите. Нямаме 100% нужда от тях, а просто искаме да подсилим ноктите, да не се чупят толкова лесно, да заздравим косата си и да намалим тези досадни цъфтелчета, да се грижим за кожата си винаги да изглежда подхранена, мека и сияйна.

Всъщност винаги си задаваме този въпрос как да изберем правилния продукт за нас или този достатъчно добър ли е?

Хмм… да не на няколко пъти съм изхвърляла продукт просто, защото съм го купила в бързината или ми е харесал на пръв поглед. Затова съм сигурна, че и много от вас като мен се обръщат за помощ, съвети и мнения в различните блогове, които ги има в интернет пространството.

Поради огромния брой продукти, които заливат козметичния пазар всеки ден, изкушението да си купим нова козметика е огромно. Стремят се да ни привлекат вниманието цветово, ценово дори и с огромен надпис „с този продукт проблемите вече са минало“. Повечето формули се тестват под дерматологичен контрол, за чувствителност, създават некомедогенни продукти и други. И все пак този продукт не се оказва за вас.

Реших, че може би ще съм ви мъничко полезна, ако улесня поне малко избора ви или разреша дилемите ви за покупка, или просто да се разсеете четейки моя блог. Така де, всяка жена обича да си бърбори за гримове.