Арести: Трима пияни зад волана в Пловдивско, двама спипани с наркотици

1
126
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

Образувани са пет бързи производства

Алкохолът продължава да не представлява пречка за шофиране за стотици души ежедневно.

След поредна доза изловени шофьори, бързи производства са образувани срещу трима водачи на моторни превозни средства вчера.

Двама от тях, на 46 години от Девин и на 19-години от Първомай, били седнали зад волана под въздействието на наркотици. Около 15 часа служителите на реда в Кричим засекли мъжа с  лек автомобил „Шевролет“,  а колегите им от Първомай хванали младежа с лек автомобил „Алфа Ромео“ малко след 20 часа.

Към 22.30 часа екип на районното управление в Асеновград установил, че 43-годишен жител шофира „Опел“ след употреба на алкохол над 1,5 промила. Спрямо нарушителите са взети 24-часови мерки за неотклонение.

Междувременно двама младежи са задържани за притежание на наркотици.

В събота полицаи от Стамболийски спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“ с 23-годишен водач от Триводици, от когото била иззета цигара с марихуана.

Вчера, на ул. „Батак“ в областния град, патрул на Шесто РУ засякъл 24-годишен криминално проявен и осъждан жител да носи в себе три пакетчета със съмнително съдържание. Експертна справка показала, че веществата са хероин и амфетамин.

Срещу извършителите са образувани бързи производства.

 

 

https://trafficnews.bg/plovdiv-krimi/aresti-trima-piiani-zad-volana-plovdivsko-dvama-spipani-111668/