Хороскоп за днес–3 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
146
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен

Ако днес се колебаете как да постъпите, може би ще ви е от полза да споделите проблема си с приятел или да потърсите нечие друго мнение. Не действайте прибързано, защото може да сбъркате. Малко повече практичност няма да ви бъде излишна през днешния ден.

Телец

Днес обръщайте внимание на информацията, която достига до вас – ще бъде интересна. Всякакви предложения, разговори или срещи в днешния ден няма да бъдат случайни – възможно е да получите знак кой път да следвате оттук нататък, дори и да ви бъде подсказано, че предстоят по-сериозни промени.

Близнаци

Днес може да се конфронтирате с някого, от което няма да ви стане особено приятно. Ако сте правили повече компромиси отколкото трябва, само и само да има мир вкъщи или на работното място, търпението ви може да се изчерпи и ще трябва да заемете някаква позиция. Разберете, че просто няма как да угодите на всички.

Рак

Днес на фокус ще бъде връзката ви, по всяка вероятност интимната. Може да видите другия човек в друга светлина или да разберете нещо за него/нея. Не си правете категорични изводи обаче, тъй като има вероятност да преценявате ситуацията неправилно или да сте твърде субективни.

Лъв

Днес много от вас ще бъдете изпълнени с оптимизъм, който лесно ще предавате и на околните. Ако мисълта ви е насочена към работата обаче, старайте се да влагате и доза здрав разум – идеите са хубаво нещо, но няма да ги реализирате, ако не планирате как да действате.

Дева

Днес ще бъдете много работоспособни и, каквото и да подхванете, ще го вършите старателно и с нужното внимание. Ако ви предложат нещо интересно, не го отхвърляйте, само защото е непознато за вас – не допускайте да бъдете блокирани от страховете си.

Везни

Днес бъдете малко по-внимателни, ако трябва да подписвате договор или да давате пари – има вероятност да подходите лекомислено или някой – съзнателно или не – да ви подведе. Четете дребния шрифт в документите и не вярвайте само на устни обещания.

Скорпион

Днес ще е много жалко, ако оставите денят да си отмине ей така и го прекарате в бездействие. Решите ли да поработите по-усърдно, има голяма вероятност да останете доволни от свършеното. През днешния ден ще взимате правилни решения, защото ще бъдете обективни и прагматични.

Стрелец

Днес работата ще ви спори, особено ако се занимавате с нещо по-практично. Ако възникне някакъв проблем, не се ядосвайте напразно. Бъдете разумни и анализирайте ситуацията – така ще има по-голям шанс да намерите изход от нея.

Козирог

Днес не позволявайте на безпочвени безпокойства (особено за пари) да ви пречат да се наслаждавате на настоящето. Дори да имате финансов проблем, има вероятност той скоро да бъде разрешен. Някои от вас ще получат добри новини в днешния ден.

Водолей

Днешният ден може да стане по-напрегнат за вас, особено ако сте си затваряли очите за нещо и сте били някак равнодушни – сега чашата на търпението ще прелее. Макар че денят не е особено подходящ за разговори и дискусии, трудно ще си замълчите, тъй като емоциите ще вземат връх над разума.

Риби

Днес има вероятност да си изкарате гнева на невинен човек или да се отнесете враждебно към половинката си. Опитайте се да владеете малко по-добре страстите си – действате ли първосигнално, после може да съжалявате.