Онлайн магазин за мебели ЛУКС КОМФОРТ – богата гама, добри цени!

1
198
Добави коментар
alexppp
alexppp

Мебелен магазин Лукс Комфорт
Обзаведете дома си с качество и стил!

Това е нашето мото. Водещият приоритет на дейността ни е ОТНОШЕНИЕ към КЛИЕНТА!

В нашия онлайн магазин за продажба на мебели Лукс Комфорт се стараем водещият приоритет на дейността ни да е отношението и обслужването на КЛИЕНТА. В магазин Лукс Комфорт не само ще намерите богата гама качествени мебели и матраци, но и ще получите компетентни съвети как да обзаведете дома си със стил и на възможно най-добра цена.

Постарахме се да открием за Вас едни от най-качествените мебели на добри цени. Голямата част от мебелите в онлайн-магазина са на полската фирма „Black Red White“, която произвежда мебели с иновативен дизайн, атрактивни цени и сериозен сертификат за гарантирано качество. Понастоящем „Black Red White“ е един от основните производители на мебели в Европа с търговски представителства в множество страни на Стария континент.

В категорията на меката мебел – дивани, канапета, фотьойли, холни ъгли сме избрали главно мебелите на българския производител „Дивани Паралел“, чиито матраци „Нани“ са доста популярни и търсени, но и диваните им не отстъпват по качество и комфорт. Солидни, удобни и здрави, всеки един от „Дивани Паралел“ е приятно допълнение в дома Ви.

Част от представените в каталога мебели се поддържат налични на склад, а друга част се произвеждат и доставят до Вашия адрес в рамките на 40 календарни дни.

Но, заредете се с търпение и няма да бъдете разочаровани – от портмантото в антрето Ви, през пълното обзавеждане за хол и дневна, кухненското обзавеждане, комплекти маса и столове, спални комплекти, мебелите за детска стая и всичко друго, необходимо за Вашия домашен „вътрешен“ мир пристига без забележки, с впечатляващо качество, добра цена и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Всички продукти в онлайн магазин Лукс Комфорт са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в цялата страна, право на връщане в 14-ДНЕВЕН СРОК и ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!

ПОВЕЧЕ ЗА ЛУКС КОМФОРТ…  ОБЩИ УСЛОВИЯ…  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА…