Този уикенд Фермерският пазар отново ще гостува на Флората

1
173
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Този уикенд – 4 и 5 август, традиционният неделен Фермерски пазар на Бургас отново ще гостува на Експоцентър “Флора”. В сърцето на морската градина, за четвърта поредна година ще се състои летен фест “Фермери и творци”, който ще събере на едно място производители на екологично чисти продукти и автори на ръчно изработени уникати.

Производителите на здравословна продукция от цялата страна ще предложат на жителите и гостите качествени продукти – млечни, месни, биологично отглеждани сезонни плодове и зеленчуци, мед и пчелни продукти, вина, билкови, плодови сиропи, сладка, кулинарни изкушения, ядки и тахани. В арт зоната творците ще изложат уникалните си и оригинални ръчни изработки на бижута, сувенири, аксесоари, дрехи и предмети от бита.

Фестивалът ще бъде отворен между 10:30 и 20:30 часа в двата почивни дни. Във Флората ще има и дегустации, рисуване с къна, творчески работилници и др. В рамките на феста Мария Георгиева ще представи приказната поредица “Градът на скейтбордовете”, а София Късева ще твори с посетителите домашно приготвени балсами за устни. Ще има работилничка и за сапуни.