Спечелете мотор Harley-Davidson Street Rod 750 и още награди

2
141
Добави коментар
pgp

В периода на провеждане на Промоционалната кампания всеки Участник, който посети някой от Участващите обекти, има право да си вземе скреч карта от Вход клиенти, съдържаща уникален промо код за участие. След това той трябва да регистрира уникалния код от скреч картата на сайта https://promo.metro.bg/, като следва посочената там процедура.

За валидна регистрация се счита такава, в която Участникът предостави име, фамилия, имейл, клиентски номер и телефон за връзка, както и валиден промоционален код.

При регистрация за участие Участникът трябва изрично да приеме настоящите Официални правила и да потвърди, че се е запознал с Уведомлението относно обработване на личните данни. При спазване на тези условия и след регистриране на валиден код, Участникът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите. Нямат право да участват в Промоционалната кампания управителите и служителите на Организатора и всички свързани с него дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоционалната кампания, както и членове на техните семейства.