Елмазено пано СЛОНОВЕ В САВАНАТА

2
273
Добави коментар
Sillveto
Sillveto

Диамантеният гоблен е специално произведен за потребителите на АртИвет! 

Елмазените пана представляват редене на пъстроцветни мъниста по схемата на гоблен. Разликата им от елмазените гоблени е, че изображението е разделено на части, като декоративно пано. 

Всяка отделна част се поставя в рамка. 

Малко пано – Кръгли диаманти
37х15 см. – 1 и 3 пано
 –
82,00 лв.
37х30 см. – 2 пано
Средно пано  – Кръгли диаманти
50х20 см. – 1 и 3 пано
 –
123,00 лв.
50х40 см. – 2 пано
Голямо пано  – Кръгли диаманти
60х24 см. – 1 и 3 пано
 –
164,00 лв.
60х48 см. – 2 пано
Малко пано – Кадратни диаманти
37х15 см. – 1 и 3 пано
 –
79,00 лв.
37х30 см. – 2 пано
Средно пано  – Квадратни диаманти
50х20 см. – 1 и 3 пано
 –
119,00 лв.
50х40 см. – 2 пано
Голямо пано  – Квадратни диаманти
60х24 см. – 1 и 3 пано
 –
159,00 лв.
60х48 см. – 2 пано

+

Кръгли или квадратни диаманти. Пълно облепяне

Доставка – след потвърждаване на Вашата заявка са необходими около 22-25 дни за доставка на гоблена. 

Всяка успешно направена поръчка се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Моля при телефонното обаждане да уточните с какви диаманти бихте желали да Ви бъде  доставен гоблена. Ако не посочите изрично вида диамантчета, то диамантеният гоблен ще бъде доставен с диаманти  по   преценка на сайта.   

При елмазените пана всяка отделна част се поставя в самостоятелна рамка по избор на клиента. Закачват се на 2 см. разстояние между отделните части или по начин, който визуално допада на клиента. 

Елмазеният гоблен ще получите напълно окомплектован: платно-основа със залепваща повърхност и отпечатана на него схема на изображението, диамантени маниста в различни цветове със съответни маркировки отговарящи на мястото им в схемата, специална пластмасова табличка, пинцета за взимане на диамантчетата и залепяне, лепило и писалка ако гоблена е с кръгли диаманти.

Има различни видове диамантени гоблени/мозайки според мънистата, с кото се изработват – квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Повърхността им е с различен брой „ъгли“- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Трябва да се има предвид, че колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията на диамантения гоблен, особено ако има заложени дребни детайли или фигури. Големите диамантени картини изискват повече време, но ефектът е поразителен.

Елмазените пана са ново, забавно и красиво хоби, което се оказва много лесно и приятно. Получава се невероятно красива и блестяща картина. Приятно забавление за свободното време на малки и големи.

В последствие паното може да поставете в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца