Тя се омъжи за швейцарски милионер и помисли, че е ударила джакпота… След смъртта му обаче ада се стовари на главата ѝ!

2
163
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Марсел Амфу е живял изключително просто през целия си живот. В къщата му нямало нито храна, нито вода.

Това му позволило да спести огромни суми пари. Неговият дом се намирал в швейцарските Алпи, между двата луксозни ски курорта, така че стойността му се е увеличила през годините. Може би не изглежда така, но беше много здрав човек. Той искал да сподели богатството си с други, затова направил къщи в имението си за роднини и приятели, да живеят там и да не плащат наем.

На 67-годишна възраст той не се интересувал много от жени, но среща Сандрин Девиард, красива 25-годишена парижанка.

Съседите го предупредили за това, че тя е с него само заради парите му. Сандрин се занимавала с недвижима собственост и знаела точно колко „струва“ Марсел. Хората забелязвали тази двойка, съвременна млада жена и старец. На всички било ясно какво се случва, но Марсел не го е било грижа. Той се радваше твърде много на живота си. През 2011 г., въпреки неодобрението на цялата общност, те се оженват.

Всеки вече я беше подозирал, а след сватбата й даде още по-голяма причина да се съмнява.

Тя продължила да живее и работи в Париж, а Марсел я посещавал само когато той имал време. След една година брак, Марсел бил с двамата си приятели, когато пострадали при автомобилна катастрофа. Другите оцелели, но Марсел загинал. Селяните смятали, че Сандрин е виновна за злополуката. Тя плачела на погребението, като една вярна и обичлива съпруга.

Малко по-късно младата жена започва да настоява неговите наематели да се изнесат.

Все пак се оказало, че Марсел ѝ е направил изненада. Той оставил всички къщи, които построил за наемателите си, които живеят в тях. Той оставил парите на своето семейство и приятели. Сандрин не получила нищо. В крайна сметка, тя все пак се омъжила за него заради парите му, но Марсел не бил толкова уязвим и глупав, колкото другите си мислели.