Блогът на Апостол Апостолов :: ТЪПИ, НО УПОРИТИ

1
125
Добави коментар
tocco
tocco

                                                           МЕЖДИННА РАВНОСМЕТКА

 

Българският политически живот заприлича на провинциална балканска бакалница. Политическите разпри са изцяло на махленско ниво. Такова е всъщност нивото на повечето политическите играчи.

От десетилетия насам нито едно българско правителство не е било подлагано на такъв координиран варварски натиск. При това провокаторите забравят, че те саботират правителството на България, а не на Бойко Борисов.

Три са центровете на провокациите – президентството, БСП  и грантаджиите. Координира ги, както по всичко личи, Кремъл.

Е да, но кабинетът ще продължи да управлява. Няма икономическа или политическа причина да се очакват предсрочни избори. Напротив, отсега става ясно, че ще има и кабинет Борисов 4. Защото Борисов няма алтернатива. И туй то!

Изобщо, през последните години опозицията няма ясна посока. Ръководи я една женица с ограничени възможности и оскъден умствен багаж. Така например тя твърди, че у нас се краде. Ами, да каже кой краде. В България всеки си има име, адрес и ЕГН. Ако Нинова  посочи крадците, ще ги осъдят.

Има и още  нещо… Благодарение на налудничавата лява политика вече цяла година се вихрят бесни, ужасяващи скандали. И какъв е резултатът? Нула! Няма и половин процент промяна в електоралните нагласи.

Тези скандали, които БСП продуцира всеки ден, нямат нищо общо с живота на нормалните българи. Те протичат само на телевизионния екран. Няма ги в обществото. Хората ги възприемат като забавно шоу, което няма никакво влияние върху тях.

Опозицията е всъщност слаба ракия, вятър и мъгла, празна работа. Защо ли?… Ами защото в новата визия за България няма нито една цифра. Искат се някакви неща, но никой не казва откъде ще дойдат парите, за да бъдат осъществени те. По този начин една държава може само да се доведе до фалит. В това отношения социалистите са шампиони и то с голям опит.

Самите те искат повече държава. Защо? Защото така ще крадат повече и по-добре. Ако някога вземат властта обаче…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.