Изберете стратегията при къртене и извозване

1
292
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Защо толкова често срещате заедно трите думички „кърти, чисти и извозва“? Замисляли ли сте се?

Естествено, защото къртенето, особено къртенето на стени, създава големи количества боклук. И за да не се затруднява ремонтът, трябва периодично този боклук да бъде извозван до подходящо сметище.

Освен за улеснение на ремонтната дейност, съвместяването на дейностите къртене, чистене и извозване Ви пази от глоби за замърсяване и нерегламентирано изхвърляне на боклук, от проблеми със съседите, от допълнителни непредвидени разходи и главоболия.

Но има още една полза от едновременното обмисляне на къртенето и извозването…

Стратегията!

Ако изберете сериозна, професионална фирма за къртене и извозване, получавате процес на изчистване на главоболията от главата си.

Какво по-точно имаме предвид?

Къртенето е специфична дейност и изисква планиране. Прочетете някои от основните съображения при къртене на стена, които описахме в предишната си статия.

Основен проблем при къртенето е, че често материалът поддава по различен начин на различни места. И трябва постоянно да се преценяват мястото, силата и посоката на удар. Иначе рисковете за допускане на грешки нарастват.

Нарастват непредвидимо и количествата отпадък.

Поради различната податливост на материала и поради нуждата от смяна посоката на ударите, големината и количеството на откъртваните парчета са силно относителни величини.

Затова в един момент може да се окаже, че количеството боклук, което трябва да се събере в чували и извози в контейнери е доста повече от предвиденото.

Така общите Ви разходи за къртене и извозване стават трудни за прогнозиране. А целият процес може да бъде изпълнен с разнообразни препятствия и изпълнен със скъпо струващи забавяния. Прочетете за това какво може да причини несъобразяването на някои детайли от ремонта, къртенето и извозването в разказания от нас култов случай на улица Кутловица.

 

Какво е оптималното решение при къртене и извозване на строителни отпадъци?

Най-добре да се доверите на професионална фирма за къртене и извозване. Освен специализирани къртачни услуги, ако фирмата наистина е сериозна, ще Ви осигури цялостно управление на процеса.

Ако Хипо-3 се заемем и с къртенето, и с извозването, ще знаем колко е, какъв е и с каква скорост се натрупва отпадъкът. И ще можем да реагираме на момента, за да мине всичко гладко, лесно и изгодно за Вас.

Освен това, имаме професионални инструменти и техника за къртене и извозване, която прави работата в пъти по-ефективна. И като махнете всички непредвидени разходи и усложнения, а добавите удобното за Вас темпо, професионалното почистване на обекта и ясните условия на сделката, излиза, че посочените цени за къртене и извозване на отпадъци с контейнери не са толкова високи.

Просто стойността на работата ни е висока и сделката с нас е изгодна.

Само ни се доверете и бъдете искрени с нас, за да се ориентираме за предстоящата работа. После поемаме ние.

И всичко става…

Измислено изчистено!

 

Свързани