Как да изберем агенция за организиране на коледно парти?

3
315
Добави коментар
Iva82
Iva82

Как да изберем агенция за организиране на коледно парти?

03.08.2018 by eventman Leave a Comment

Да се организира корпоративен празник е тежка работа, и много хора се възползват от услугите на агенции за организиране на събития и фирмени партита.

Агенция Event Management е повече от 10 години на пазара за организация на събития и нашият персонал е натрупал огромен запас от трикове и дейности, с които можем да отговорим на всички изисквания. Какво можете да получите от една такава агенция и как да изградите сътрудничество с нея? Алгоритъм на работата ни се състои приблизително от следното:

Ще ви предложим подробен бриф за поръчка на организация на фирмено парти, от който да съставим предварителен план сценарии на събитието, заедно с каталог на предлаганите услуги с ценова листа, от който да си разпределите подходящо бюджета.
Ще направим среща в удобно за вас време за сключване на договор за организиране на празника. Ще ви предложим: подбор на зала, ресторант, вариант за шведска маса, банкетен прием, организиране на развлекателна програма, техническо осигуряване с апаратура, украса и декорация, изпращане на покани, специализирани услуги за видео– и фотография, изготвяне на крайната оценка за провеждане на празника и др.

Всички тези елементи подлежат на договаряне. Препоръчваме ви да им отделите максимално внимание, в противен случай може да не е точно това, което сте поръчали. Може би ще стигнете до извода, че нещо все пак е по-добре да се направи от професионалисти.