Каква любовница е жената от зодия Телец.

1
150
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

Жените от зодия Телец са очарователни и много ревниви. Харесва им когато им угаждат и ги ухажват. Ако Вие сте напорист и търпелив мъж, тогава Вие сте създадени точно за тях. Те мечтаят за любов за цял живот, с красиви вещи, изискана кухня и цветя. Жените от знака на Телеца обичат парфюмите, затова се постарайте да намерите най-добрия и да й го подарите. Не пропускайте на първата среща и Вие да използвате добър одиклон. Препоръката е за първата среща да не я каните на пешеходна разходка или на спортно мероприятие, понеже тя е малко ленива. Жените телци се хвърлят в обятията на новия си партньор само ако са напълно убедени във взаимността на чувствата. Те никога не изневеряват на своя партньор, освен в екстремни  негативни ситуации в живота – така да се каже, за разтуха. При това го правят чисто физически, без да се стига до дълбоките им чувства.

Жената Телец е от най-страстните знаци на зодиака, затова тя поставя любовта, в т.ч. и физическата, на първо място в своя живот, като пръв приоритет. Тя е много женствена и страстна натура и не бива да я оставяте самотна за дълъг период от време, защото може да не издържи и да се поддаде на ухажванията на нов кавалер.

Тя харесва дългите любовни прелюдии в леглото и провокиращите комплименти. Ерогенните й зони са шията и гърлото. Сега знаете с какво трябва да започнете след комплиментите. Какво може да приеме за подарък една жена телец?

Освен парфюмите, може да й подарявате красив копринен шал, саксия с красиво стайно растение или книга с традиционни рецепти. Но ще хареса и класическа вечеря в шикозен ресторант. ––––––––––––––––-