Характеристика на зодия Везни като любовници.

1
256
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

Основни характеристики на зодия Везни: Период – от 23 септември до 22 октомвриДен от седмицата – Петък,Талисман – Диамант, сапфир, корал,Цвят – Светло син, розов, бежев,Металл – Мед,Цветя – Лилия, роза,Миризма – Тютюн, сандал,Животни – Чинка (пойна птичка), гълъбица, Везните като любовници се подвизават под знака на Въздуха и покровителството на планетата Венера. Родените по знака на зодия Везни обичат красотата. Те са елегантни, стараят се да избягват споровете, винаги могат да дадат независима оценка на всеки аргумент, симпатични и уравновесени са, обичат реда и умеят бързо да се адаптират. Ако ги атакуват силно, могат да влязат в депресивно състояние и много силно преживяват своите поражения. Везните обичат  професии с голям диапазон на свобода – дизайнери, актьори, адвокати, антиквари, предприемачи, търговци. За тях, голямо значение имат истинското приятелство и любовта. Влюбят ли се, те могат да преодоляват големи разстояния. Родените под знака на везните се отличават със своята вярност в любовта, при това не обичат вулгарностите. Как да завоювате сърцето на мъжа – Везни? 

Мъжът, роден под знака на тази зодия, е елегантен и очарователен, но не понася усложненията. Притежава голяма увереност в себе си, обича похвалите и комплиментите и високо цени интелигентните жени.

Но най-добре е ако Вие направите първата крачка. Съветът е умело да ползвате козметиката, особено за очите и да се съобразявате с текущите препоръки на хороскопа. Как да завоювате сърцето на жената – Везни?

Жената, родена под знака на тази зодия, е женствена, елегантна, жива и мека. За да завоювате сърцето й, трябва да й поднасяте скъпи подаръци, а за да запазите създадените вече отношения, трябва да проявявате много нежност и ласки.

Да обича и да бъде обичана, е нейната заветна мечта. Съветът е да й поднесете букет с цвета, придружен от романтично-любовна бележка и да следвате текущите препоръки на хороскопа. ––––––––––––––––-