Нумерология на числото 22 – двадесет и две.

1
179
Добави коментар
Didohotep
Didohotep

Нумерологичното значение на числото 22.

Макар да се формира от числото на Душата 4 (2 + 2) и да носи много от неговите качества, в голяма степен числото 22 е под въздействието на двойката. Тези хора са доста инатливи и техните приятели и роднини ги считат за трудни характери. Хората с такова число често са принудени да страдат поради разлъка със своето семейство. Понякога това се случва и при повторен брак при мъжете.
22 е мистично число. 
Носителите на това число много знаят и добросъвестно изпълняват своята работа. Те са практични и подредени. И понеже не получават голяма поддръжка от своите колеги, партньори, роднини и членове на семейството, са принудени да се борят много в живота.
Този вид хора постигат големи успехи в политиката. 
Тя им е като манна небесна. Но в бизнеса могат да преуспеят само ако имат подкрепата на партньор. Те могат да ни учат да се отпускаме. С изключение на семейните проблеми, четворките поначало са способни да се справят с трудностите и да постигат успех.
Числото 22 е особено. 
То е свързано с висшето въплъщение на Божествения разум на Земята. Това е числото на аватара Вишну. Ключови дума на това число са красота, разкош, наслаждение и плодотворност. Всеки с числото двадесет и две трябва да има големи амбиции и гордост. Трябва да сте чисти пред Закона. А чрез своята дисциплина може да постигнете авторитарна позиция над другите хора.
Това число носи всестранни способности. 
Но Вие се пазете да не станете „универсалния войник“ или „дялан камък“. По-добре е да се специализирате в една област. Човек е способен само на едно велико дело.
–––-
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу – в коментарите.