Богданска ражда близнаци на Петканов!

1
169
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Няма шега, няма измама. Даниел Петканов и Александра Богданска са в очакване на наследник. Това обявиха самите те в социалните мрежи по доста интересен начин. „ШОУ“ разбра от сигурни източници, че бебето не е едно, а цели две. Това породи известни съмнения, че Александра е прибягнала до изкуствено осеменяване, при което почти винаги се раждат близнаци.

„Познайте кой е бременният този път! Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или за слава, но истината е, че когато нещо е истинско, то устоява на времето, приятелствата и грешките, за да направи път на едно ново начало“, написа Александра във фейсбук и сподели снимка, на която с Дани държат снимка  на плода от видеозон.

Преди това пък Петканов пусна снимка, на която държи два плика с кубчета лед, а Александра сочи корема си. „Ако разберете какво искам да ви кажа“, загатна той. Така и не казаха в прав текст, че след седем месеца ще станат родители на близнаци. Към момента полът на бебетата не е уточнен на 100%, но съмненията са за две момчета.

Слуховете, че двойката чака дете се появиха за първи път преди няколко месеца, докато тя бе на работен ангажимент в чужбина. Тогава тя отрече да е бременна и сподели, че просто е качила няколко килограма.

Тогава Петканов си навлече гнева на Александра за признанието, че ще стават родители. Дали е била фалшива тревога или нещо друго се е случило, не се знае, но тогава двойката определено си мислеше, че са свършили работата.

Сега решиха да обявят новината, след като Александра влезе в третия месец. Бебетата се очакват на бял свят в началото на 2019 г. и вероятно ще бъдат под знака на Козирог. Александра се е впрегнала да снима различни реклами, докато е още слаба и най-вече да задели някой и друг лев, тъй като им предстои да се грижат не за едно, а за две бебета и разходите ще са двойни.

Влюбените гълъбчета вече обмислят обзавеждането на детската стая в голямата им къща, в която живеят след финала на „ВИП брадър“. Любовта между двамата бе едно от най-коментираните неща в продължение на месеци, но след скандалната раздяла предаването отново ги събра и именно там сключиха граждански брак.

Стоян ПЕТКОВ

 
Източник: БЛИЦ