Григор Димитров срещу Миша Зверев тази вечер :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
164
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Григор Димитров ще започне защитата на титлата си от “Мастърс” турнира в Синсинати тази вечер. Негов първи съперник е Миша Зверев (Гер), а мачът между двамата е трети в програмата на Централния корт, където срещите стартират в 18:00 часа наше време.

Преди него на същия корт ще се състоят двубоите Александър Зверев – Робин Хаазе и Гарбине Мугуруса – Леся Цуренко, като женският е заложен в програмата не преди 20:00 часа.

По-големият от братя Звереви е стар познайник на Григор. 30-годишният тенисист в момента заема 44-о място в световната ранглиста на АТР и има три загуби от Димитров. Всички те са от миналия сезон и на твърда настилка, каквато е и тази в Синсинати. В Стокхолм българинът печели с 6:3, 6:4, на “Мастърс”-а в Канада бие с 6:3, 3:6, 6:3, а в Ротердам с 6:7(4), 6:2, 6:4.

Миша Зверев стигна до втория кръг в Синсинати след победа на старта над Дамир Джумхур с 6:3, 6:4, докато Григор Димитров се класира за тази фаза без игра, тъй като поставен под №5 в основната схема.