Забъркаха Теодора Духовникова в нагла престъпна схема

1
360
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Забъркаха сексапилната актриса Теодора Духовникова в нагла престъпна схема. За чутовната измама сигнализира самата тя в личния си фейсбук профил.

От гневния ѝ коментар става ясно, че сексимволът на българския театър и кино е станала жертва на „някаква глупост“ – реклама, която краде изображенията ѝ без нейното съгласие.

Ето какво сподели Духовникова в личния си фейсбук профил за наглите реклами:

„Мили хора,

Във връзка с “реклама” на някаква глупост, която тече в интернет пространството и използва моето име, лице и невярна информация, бих искала да ви кажа, че това е ПРЕСТЪПНА СХЕМА,

за която вече са информирани ВСИЧКИ органи на реда на най-високо ниво и скоро цялата тази пародия ще приключи по подходящ начин.

Дотогава, моля ви, не си давайте парите за глупости, не вярвайте на глупости, уважавайте себе си, здравето си и интелекта си!

Поздрави и хубаво лято от мен“.

„Неимуществени вреди могат да търпят единствено физическите лица, т.е. душевните болки и страдания от една клевета не могат да бъдат търпени от невъодушевени предмети или пък от търговски дружества. Трябва да се инициира провеждането на обществен дебат в посока дали не се налагат някои законодателни промени, за да могат търговските дружества адекватно да се защитят от фалшиви новини”, това заяви в интервю за информационна агенция БГНЕС адвокат Емил Василев.

Според Василев такава законодателна промяна трябва да се направи в Закона за задълженията и договорите, а не да се налага търговско дружество да доказва някакви реални вреди както е по сегашното законодателство. Адвокатът е категоричен, че лицето, което е нанесло тези вреди трябва да може да бъде глобено от една страна, а от друга да заплати и обезщетение на търговското предприятие, чиито престиж е уронен.