Youtube ще плаща на своите топ ютюбъри, за да използват и промотират някои от новите функции на сайта

4
402
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Не се назовават конкретни имена на влогъри и личности, но става ясно, че това ще бъдат някои от най-популярните хора в Youtube.  

Според Bloomberg, Youtube ще плаща на своите топ ютюбъри, за да използват и промотират някои от новите функции на сайта. Не се назовават конкретни имена на влогъри и личности, но става ясно, че това ще бъдат някои от най-популярните хора в Youtube.

Такава стъпка от страна на компанията би била в положителна насока, особено като се има предвид многото конкуренти на платформата, като Twitch, и дори Facebook и Instagram, които напоследък набират все по-голяма популярност и предоставят все по-интересни функции за видео споделяне. Освен това, много от хората, които създаваха съдържание за Youtube, не бяха доволни от ограниченията, които медията създава, за хората, които искат да се издържат с правене на видеа.

  И така, в последно време, от компанията като че ли се сетиха, че не е добре да се пренебрегват хората, които правят Youtube това, което е в момента. Наскоро, те въведоха мърч програма, която позволява на зрителите да плащат за да се показват коментарите им най-отгоре, както и започнаха да промотират платен абонамент, по подобие на Twitch.

Компанията няма да изисква от ютюбърите, видеата да се качват ексклузивно в Youtube, стига да се качват първо там. 

Ще има ли този проект реализация и положителен ефект върху медията, ще разберем много скоро.  

Междувременно, какво мислите за fb.gg?