Подвижно покривало за басейн Casablanca Infinity Evo B

1
508
Добави коментар
borislava.savovska

 Телескопичните покрития за басейни са с алуминиева конструкция и поликарбонатни плоскости с UV филтър.  Те превръщат открития басейн в закрит. Монтират се на релси, които свеждат триенето до минимум.  В зависимост от дължината на басейна покривалото е изградено от различен брой модули. Всеки модул се движи по отделна релса.  Тези покривала предпазват водата в басейна от замърсяване и лоши атмосферни условия.  Удължават плувния сезон, като създават парников ефект и поддържа оптимална температура. Запазват водата в басейна чиста за по- продължително време. Всички покривала са с блокиращи се врати , което предотвратява риска от инциденти.  При силен вятър трябва да се затворят и заключат крайните панели и врати . Не е желателно да има хора под конструкцията при лошо време и не трябва да се движат модулите на покритието.  През зимата покривалото трябва да се почиства от мокрия сняг  едновременно от двете страни на конструкцията. Покривалата са стандартни и нестандартни (по поръчка).

Стандартно покривало тип Казабланка INFINITY EVO B

Произвежда се от компактен поликарбонат 4мм.  Стандартните са предназначени за L профили. Движат се по релси. Имат откачащ  се преден панел. Откащият се панел , типа релсите , качествения материал,  допринасят  за по дълъг и комфортен престой в басейна. EVO Казабланка INFINITY EVO B  Максимална покрита площ 446X 850 см  Вътрешна ширина 458см. Външна дължина 860см.Външна ширина 500см. Външна височина 49см ( височината на най-високия модул).

Нестандартните покривала тип Казабланка  INFNITY  EVO Към тях се подхожда индивидуално и са предназначени за закрити басейни със нестандартна форма, размери и разположение. Височина от 23 до 60см.Външна ширина 200 до 500см.Произвеждат се от  компактен  поликарбонат  4мм.

Предназначени са за L профили Дължината е неограничена.

Екстри на нестандартните покривала:

Индивидуални размери на обшивката. Избор на над 68 цвята и декора на носещата конструкция. Избор на вид и цвят на покривния материял Индивидуална конфигурация.