Голямо количество амфетамин e намерено при спецакция в Разград

1
90
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Голямо количество амфетамин е намерено при спецакция в Разград, съобщават от Областната дирекция на МВР. В момент на сделка в местността „Пчелина“ край града са задържани двама криминално проявени разградчани, на 34 и 43 години.

При личен обиск и претърсвания от тях и от автомобила им са намерени и иззети 20 000 таблетки „екстази“ с лого „Porshe“ с тегло 7,780 килограма.

В гробищния парк на Разград полицаите открили тайник, в който били укрити други 10 000 таблетки „екстази“ с тегло 3,515 килограма. Извършени са четири претърсвания и изземвания и пет огледа на местопроизшествия на различни адреси и автомобили на територията на Разград и Нови пазар. Единият от мъжете е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

От Апелативната прокуратура във Варна информират, че утре Окръжната прокуратура в Разград ще внесе искане в Разградския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо мъжа с името Шериф Ш. Той е осъждан три пъти и е реабилитиран за престъпление против собствеността, квалифицирана кражба и измами. Изяснява се ролята на втория участник в сделката с таблетките екстази. Действията по разследването продължават.

Според първоначалните данни откритата дрога е била предназначена за вътрешния пазар, като част от количеството е разпространявано на територията и на Разградска област, уточняват от Областната дирекция на МВР.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари