Оперираха Сузанита по спешност

1
94
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

„Оперираха Сузанита от киста в яйчника. Имаше опасност да направи перитонит, но слава Богу всичко е наред.

На вчерашния преглед при доктора обаче се установи, че се е образувала киста и на другия яйчник. Нея ще опитаме с билки да стопим“. Така Шенай Мурад, красивата майка на тийнсензацията Сузанита, притеснено обясни причината дъщеря й да свали повече от пет килограма за десет дни. На профила си в Инстаграм Сузанита бе пуснала, че е отслабнала доста и в момента се възстановява след интервенция. Притеснени нейни фенове я попитаха за оставането й дълго време в болница. Тръгнаха догадки за физическото състояние на момичето, съобщава „България Днес“.

„Сузи може да докаже, че нито се напива, нито дрогира, тя е едно нормално момиче, което иска да пее и ние с баща й Орхан я подкрепяме“, обяснява майката Шенай.

Според нея единственото, което в момента й е трудно като родител, е да „озапти“ енергията на отрочето си.

„Тя е толкова силна, всички й се възхищаваме. Ходи й се на фитнес, щурее й се, иска да подскача, а докторите не й позволяват да се напъва. И тежести не трябва да вдига, за да не стане по-лошо. Но Сузи е силна, не иска никой да я съжалява. Баща й е същият“, споделя по майчински Шенай притеснението си за дъщеря си.

И наистина! Сузи продължава да работи – усмихната и борбена.

„Снимахме клип, който съвсем скоро ще пуснем. Той бе направен със световноизвестния руски режисьор Алексей Фигуров, който живее в Лос Анджелис. Цял един етаж и отделение ни отпуснаха от болница „Света Ана“ и клипът ще е страхотен, ще се излъчи в световен мащаб“, сподели ни от своя страна и Сузи.

Колкото до участието й в риалити шоуто „ВИП брадър“, майката на изпълнителката е категорична:

„Нас никой не ни е търсил, нямаме и покана. Можем да влезем цялото семейство. И, честно казано, има какво да покажем на хората. Ние сме задружни и много се обичаме“, сподели Мурад.

По повод скандалите на Сузанита с дизайнерката Мегз Шенай е категорична, че ще стигне до съд, за да докаже, че думите на Миглена Каканашева не са истина.

„Как може да казва, че четири дни не е намерила детето ми, което било в опиянение от наркотици? Това нормално ли е? Но понеже съм възпитана, направо ще й изпратя призовка от съда, няма да се разправям с нея“, категорична е Шенай. Скандалът тръгнал от това, че Мегз се разбрала със Сузанита певицата да рекламира дрешките й, а тя да й шие сценични костюми за цяла година.

„Мислех, че това нещо трябва да се скрепи с договор, но все пак разчитахме на думата на Мегз. Нищо подобно – Сузи се снима, след това тя й направи един тоалет и до там. А тя, голямата дизайнерка, постави снимките на дъщеря ми в сайта си. Сузи й сподели, че иска да махне една от тях, и имаше право да иска това, но Меглена й отказа. След това каза, че не можела да намери детето ми четири дни, защото взимало наркотици, представяте ли си!? На което Сузи отговори, че е готова да се яви на живо за проверка дали употребява наркотици и това да стане публично. Как можеш да твърдиш такива неща за дете, което е на 15 години и има родители. Та ние сме постоянно заедно със Сузи, кога аз ще си оставя детето да не е с мен или да не знам какво прави четири дни! Тази жена добре ли е?, каза ядосано Шенай.

„Нямам силикон, само малко хиалурон в устните, които с времето ще се резорбира“, сподели провокативната Сузанита, попитана дали има интервенции по тялото си. „Аз съм работещо момиче и съм много мотивирана да успея сама. Знаеш ли, че за да снимам клип, мих коли в автомивка и сама си го платих? Да, цяло лято работих при едни момчета от моторшоу, наши приятели. Помпах гуми, миех коли, всичко, за да се снимат с мен в клипа. И си го платих, но не дадох 10 000, а 300 лева за него. Някои момичета харчат само за една вечеря 300 лева и после ме обиждат. Има разлика, нали?“, пита тийнидолката Сузанита Мурад.