Съседи на премиера пуснаха бомбата: Това е истинското лице на Борисов, а не, което виждате по ТВ! (ето какво разкриха за него)

1
181
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Съседи на Бойко Борисов в Банкя направиха неочаквано разкритие за него!

Премиерът Бойко Борисов определено е спорна личност. Едни крещят “Осанна”, други викат “Разпни го”. Средно положение няма. Наскоро обаче негови съседи в Банкя сякаш пуснаха бомбата с това, което разкриха. Но не за политика Борисов, а за човека, живеещ на ръка разстояние от тях. Вероятно мнозина ще останат като гръмнати и сигурно няма да повярват, но комшиите на Борисов гледат на него като на бате Бойко. И разказват, че макар да го срещат рядко, той винаги учтиво поздравява всички и никога не е навъсен

Продавачка от малко магазинче, което се намира на метри от къщата на Бойко Борисов в Банкя обяснява, че премиерът не си пазарува от нея.

“Знам го, познавам го, но от тук не купува. Може да му пазаруват на човека или да се зарежда с продукти от големите вериги в столицата. Само че винаги, когато се срещнем, ме заговаря и казва по една блага дума. В това вълче време, в което живеем, все по-рядко може да видиш приветливо лице насреща си”, разбъбря се магазинерката.

А няколко баби от квартала се радват, че няма случай, в който внучетата им да са видели премиера и той да не се е спрял с тях и да не ги е закачил весело. “Автограф и снимка не отказва. А и все ще се сети да им каже някоя лакърдия. То какво им трябва на децата, после цял ден за него говорят и са много щастливи – с премиера си говорили”, разказват възрастните жени.

Съседите на Борисов обаче се учудват, че и до днес има българи, които идват в Банкя само, за да проверят къде живее лидерът на ГЕРБ.

“Ходят да му търсят къщата, все едно Бъкингамския дворец ще видят. А като им посочим коя е, се опулват от изненада. Очаквали били Бойко да живее в палат, пък то се оказало най-обикновена къща”, разкриват жителите на Банкя.
И обясняват, че в тази същата къща премиерът живее отдавна, още докато беше кмет на столицата. От тогава до сега къщата си е все същата – нямало ремонти, нямало подобрения. Нито още етажи да е вдигнал отгоре.

“Вярно е, че България отива на зле, но винаги за това не е само на Борисов. То вече каквото и да стане, торнадо в Щатите да удари, отново него ще обвинят. Лесно е така, но трябва да се замислиш, преди да говориш. Иначе ще сме си на тоя хал още сто години”, категорични са хората.