Галена: И аз, и много мои колежки се стопихме с тази диета! Доскоро беше непозната у нас, а е хит в Ню Йорк (ударен ефект –…

1
149
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Ето я великата диета, с което Галена и много известни личности у нас успяха да отслабнат!

Отдавна всички се чудеха как не само Галена, но и редица други певици, актриси и известни личности, успяха да се сдобият с наистина перфектни мерки. Изпълнителки шашваха с изумителни тела само месеци след раждането. А други, които уж винаги са изглеждали добре, днес са като изваяни от д-р Енчев. Без нито една излишна тлъстинка по тялото си. Е, оказа се, че не всички са платили хиляди, за да легнат под скалпела. А и всъщност липосукцията не е решение, тъй като след нея килограмите може бързо да се възстановят.

Тайната на перфектните тела и отслабване на известните у нас топ гърли си има своето обяснение.

При това по-простичко от очакваното. Първа Галена признава, че това е супер мощна диета с уникален ефект. При която само за две седмици може да се свалят около 7 килограма.

Диетата е дело на известния диетолог и фитнес инструктор Дейвид Кирш, с когото работят имена като Лив Тейлър, Наоми Кембъл, Хайди Клум и други. При този режим няма глад и се яде пет пъти на ден, пред три часа. Диетата е разделена на три етапа от по различен брой седмици.

Първият етап е от въпросните две седмици, в които се сваля най-много. През тях обаче не бива да се пият никакви спиртни напитки, както и да се приемат въглехидрати. Позволени са основно белтъчини като яйца, риба, пуешко, пилешко, гъби, орехи и не мазни млечни продукти.

Вторият етап е малко по-обогатен и в него вече може да включим в менюто си малко картофи, пълнозърнести храни, плодове, малко мазнини и само веднъж дневно нещо малко и сладичко. Този период трае също две седмици.

Третият период е от четири седмици и няма строги ограничения. В него вече включваме забранените през първите два периода храни, но се стараем да са в минимално количество. Не бива да прекаляваме с тях, за да не провалим ефекта от диетата и усилията си.

“Сладките и вредни храни се хапват тогава, но ги приемаме като мъничък подарък. Две-три хапчици на ден, колкото да не се лишаваме от нищо. Повярвайте, че с полезното и здравословно хранене се свиква по-бързо от очакваното. И после сами ще се изненадате, че не ви се ядат вафли, чипсове, пържени картофи и прочие”, отбелязва чаровната Галена.