Автошкола и учебен център ‘Силви Инс“ – Автошколи

1
226
Добави коментар
bgobserver
bgobserver

Автошкола и учебен център „Силви Инс“

Автошкола „Силви Инс “ ЕООД  – град Варна извършва шофьорски курсове и обучение за водачи на МПС с категории А1, А2, А, B, BE, C, CE, D. Учебният център провежда също така опреснителни курсове за възстановяне на точки и курсове за водачи на опасни товари ADR.

Шофьорски курсове при „Силви Инс“ се провеждат от сертифицирани автоинстуктори с дългогодишен опит и стаж. Обучението протича според последните законови уредби и завършва с покриването на автоизпит от всички курсисти.

„Силви Инс“ ЕООД е лицензиран център, който предлага професионално обучение в следните курсове: -Курсове за заварчици, Курсове за водачи на електрокари и мотокари, Курсове за машинисти на пътностроителни машини.

Автошкола и учебен център „Силви Инс“ е с наложен стандарт на предлагани услуги и обучение в град Варна.

Фирмата е в бранша повече от 5 години и залага на професионално обслужване, висок стандарт и качествено обучение за всички курсисти.

Обучението при нас е според последните законови наредни и изисквания, като възлага на висококвалифициран персонал и тренери.

Автошкола „Силви Инс“ се задължава да бъде ваш помошник в обучението за всяка една категория, като същевременно е и лицензиран център за професионално обучение за редица професия и специалности в областта на транспорта и строителството.