Абитуриентският бал на дъщеря ми ме срещна с ЕОС Матрикс

1
162
Добави коментар
MeganR
MeganR

Сигурно аз и мъжът ми не сме единственото семейство, за което абитуриентският бал на дъщеря им се е превърнал, вместо в повод за щастие, в повод за огромно притеснение!

За нас предстоящото събитие беше, колкото и грозно да звучи, истински ужас!

Наистина не знаехме какво да правим, нямахме никакви спестявания! И така от бедно семейство, което винаги е изкарвало парите си по честен път, щяхме да се превърнем в нередовни платци с дългове, защото не виждахме друг избор…

Аз нямам висше образование и работя като продавач-консултант за 550лв.

Мъжът ми е ключар и работи във фирмата на един негов приятел. Заплатата му не е много голяма, защото тепърва навлиза в занаята.

Винаги сме мислили основно за прехраната на семейството и сега това събитие ни изпълни със страх.

Единственият вариант беше да изтеглим кредит. Заехме сумата от 5 000 лв. Не мислихме как ще ги връщаме, искахме просто нашата прекрасна дъщеря да се чувства чудесно на този важен за нея ден.

В хода на организацията, сякаш забравихме, че тези пари не са наши и бяхме наистина доволни, когато видяхме момичето си толкова щастливо на абитуриентския си бал!

Измина доста време, а ние не бяхме върнали нито един лев. И двамата не отваряхме темата, а финансовото ни положение си беше същото.

Един ден отворих пощата и видях писмо от някаква колекторска агенция – ЕОС Матрикс. Не знаех какво значи това. Прочетох писмото и ми стана ясно, че става въпрос за кредита, който не сме върнали. Бях много притеснена не исках да притеснявам мъжа си, защото здравословното му състояние по това време не беше никак добро. Реших да не правя опит да се свързвам по никакъв начин с тази фирма, защото нямахме пари да върнем кредита.

Потърсих повече информация, за това какво значи колекторска агенция и кои са ЕОС Матрикс.

В Интернет пишеше, че това са компании, които се занимават с изкупуване на дългове от финансови институции и със събиране на просрочени вземания. Вече ми беше напълно ясно защо са ми изпратили писмото. Стана ми интересно и разгледах мненията на останалите хора. Видях, че всъщност отзивите за ЕОС Матрикс са положителни и те дават на хората много добри възможности за разсрочено плащане.

Реших, че няма какво да чакам, защото знаех, че стигне ли се до съд, нещата ще излязат извън контрол и е възможно да ни отнемат всичко.

Свързах се с въпросната фирма ЕОС Матрикс. Говорихме доста дълго и за мое голямо учудване всички отзиви за тях бяха верни. Държаха се изключително любезно с мен, видях как наистина се стремят да намерят най-доброто решение за мен.

Направиха ми специален план за разсрочено плащане, който беше поносим. Прибрах се вкъщи и когато съобщих на мъжа си прекрасната новина, той се разплака от радост – всичките му притеснения свършиха!

Благодарна съм на ЕОС Матрикс и съм възхитена от техния професионализъм и човечност!

Google+ Comments