Улови лятна емоция и спечели награда от PoligrafF!

1
144
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

След по-малко от месец Информационен сайт „PoligrafF“ навършва 8 години. На 23-ти септември медията ще отпразнува своя рожден ден и по традиция ще раздаде подаръци на своите верни читатели.

Единственото, което трябва да направите, за да влезете в съревнованието за нашите примамливи награди, е да уловите лятна емоция и да я споделите с нас. Снимки и колажи от своето Лято 2018 можете да ни изпращате на e-mail адрес:  [email protected] или [email protected] до 20-и септември.

Снимките трябва да бъдат придружени от име на участника и телефон за връзка*. Ще се радваме ако ни разкажете накратко какво е уловила камерата и защо този спомен Ви е скъп – къде е заснет моментът и какво е направило този ден специален.

Вашите емоции ще споделяме на нашата Facebook страница, а най-добрите от тях ще публикуваме в информационния ни сайт. Жури от журналисти ще избере двама победители.

Класираният на първо място ще получи ваучер за нощувка със закуска и вечеря за двама в Гранд хотел „Поморие“, където ще има възможността да се поглези със СПА процедури в едно от най-красивите и добри кътчета за балнеолечение и отдих по родното ни Черноморие.

Подгласникът на първенеца пък ще изпробва магията на тайландските масажи в най-новото професионално студио в Бургас – „Тай Дзен“, като се наслади на 60-минутен традиционен тайландски масаж.

Играта ни „Улови лятна емоция“ стартира днес и ще продължи до 20-и септември. Победителите ще бъдат обявени на 23-ти септември. Желаем Ви късмет и очакваме с нетърпение да ни заредите с положителна енергия със своите кадри! Успех!

* Участниците в играта декларират, че са запознати с условията и доброволно предоставят личните си данни (имена, телефон за връзка, e-mail адрес), за целите на настоящия конкурс.