Новини – mesoestetic

1
156
Добави коментар
eventA
eventA

[ назад ]

Стегнати крака с bodyshock и Genesis от mesoestetic

Дата: 2018-08-21

Продуктите и терапиите на mesoestetic са с доказан над 30-годишен опит в естетичната медицина. За правилното поддържане на стегнати и оформени крака mesoestetic препоръчва 10 сесии от процедури, разпределени в продължение на 5 седмици (2 сесии на седмица).

 

Топлото време предизвиква желание у дамите да покажат стегнати, оформени крака и бедра. Но заседналият начин на живот, който често водим, липсата на балансирано хранене, както и стресът на работното място могат да затруднят постигането на оптимални резултати за тези части на тялото, които са толкова важни за женската увереност.

Продуктите и терапиите на mesoestetic са с доказан над 30-годишен опит в естетичната медицина. За правилното поддържане на стегнати и оформени крака mesoestetic препоръчва 10 сесии от процедури, разпределени в продължение на 5 седмици (2 сесии на седмица). 

Сесиите започват с тъканна стимулация чрез леко ексфолиране и масаж, за да се стимулира проникването на активните съставки в зоната, която се третира. Следващите процедури са съсредоточени върху стимулирането на активни съставки, предназначени за лечение с липолитични и тонизиращи свойства, всички съчетани с ексклузивни масажни техники за оптимизиране на резултатите. Mesoestetic Pharma Groupпредлага високоефективни процедури, комбиниращи продукти за тяло и специални масажни техники с помощта на Genesis – революционно медицинско-естетическо устройство. В допълнение към професионалните процедури компанията предлага решения за дома от серията bodyshock.

 

 

В хода на лечението специалистът, който провежда терапията, може да повиши още повече ефективността чрез въвеждане на устройството Genesis. С комбинираното действие на 4 технологии (Capacitive RF, Capacitive RF с LED, Resistive RF и Smart Transcutaneous Drive) и фармакологичния ефект на генераторите на Genesis терапевтът може значително да засили резултатите от лечението и да предложи на пациентите приятна и релаксираща сесия от процедури. В тези случаи mesoestetic препоръчва да се работи с G4 Push-up & Lift, който включва висока концентрация на активни съставки, за да осигури стимулиращо, липолитично и дрениращо действие. В допълнение към специалните процедури за извайване на краката, козметикът може да допълва сеансите със стречинг техники или stretch marks booster, най-новото попълнение към професионалната линия на mesoestetic за тяло, което води до видими резултати още от първата процедура. На последно място, за поддържане и подобряване на ефектите от процедурите за извайване на краката пациентът може да продължи терапията у дома със спрей против целулит, който е създаден специално за премахване на локализираните мазнини в корема, ханша и бедрата.

 

 

В стремежа си да достигне до максимална ефикасност, за да запази лоялността на своите пациенти, mesoestetic Pharma Group предлага целия си опит и широко портфолио от продукти и технологии. Процедурите могат да бъдат комбинирани в салона заедно с водещата технология Genesis и домашното лечение, които работят съвместно, за да подобрят качеството на кожата и да изгладят контурите на тялото.