Дамите от тези зодии са надарени с огромна мъдрост

2
137
Добави коментар
slavchev
slavchev

Представителките на тези 5 зодиакални знака са най-мъдрите и достойни за уважение жени. Те винаги предизвикват възхищение сред мъжете с ясния си ум и способността си да разсъждават трезво.

Мъдрият поглед, свежият външен вид, спокойствието и откритостта, които излъчват, буквално обезоръжават представителите на силния пол и ги карат да се влюбят в тях за цял живот.

Ето ги е петте зодии, които са надарени с огромна мъдрост:

Козирог

Прекрасна и добре изглеждаща, жената Козирог с право може да се нарече най-мъдрата представителка на нежната половина от човечеството. Тази сдържана и сериозна особа създава щастие, винаги постъпва мъдро и осъзнато и взима уверено своите решения. Тя умее да съчетава кариерата със семейството, приема спокойно всички подаръци на съдбата и е надеждна опора на половинката си.

Телец

Жената Телец е прекрасна със своята откритост, последователност и естественост. Тази обаятелна особа се стреми към стабилност в живота, отделя достатъчно внимание на семейството си и никога не забравя за работата. Жената Телец може да бъде истинска муза за мъжа си. Тя винаги ще подкрепя амбициите му. Представителките на този зодиакален знак умеят да дават наистина мъдри съвети.

Дева

Красивата Дева е не само разумна, но и гъвкава. Тази нежна особа никога не се занимава със скандали. Тя може да бъде придирчива, но никога няма да постъпи глупаво. Жената, родена под знака на Дева, е изтъкана от мъдрост, учтивост и спокойствие. Тя може да контролира емоциите си и въпреки вътрешната си сила, изглежда много нежно и женствено.

Стрелец

Жената Стрелец умее да бъде оптимистична, открита и доброжелателна. Тя притежава остър ум, прекрасно чувство за хумор и гледа философски на живота. Представителките на този зодиакален знак се превръщат в най-добри приятелки на своите половинки. Те не задушават с любовта си и предоставят достатъчно свобода на партньора си.

Водолей

Жената Водолей е много оригинална, очарователна и надарена с естествена мъдрост. Представителките на този знак на Зодиака са в състояние да взимат нестандартни решения. Те винаги имат своя гледна точка, но не я налагат на другите. В една връзка Водолеите също се държат много мъдро: те никога не се сърдят за дреболии и не ограничават свободата на партньора си. Жената Водолей винаги е себе си и приема другите такива, каквито са. /jenata.blitz.bg

loading…