Ели Гигова става водеща на сутрешния блок на БНТ от септември

1
519
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Сутрешният блок на БНТ1 „Денят започва“ стартира с нови водещи на 10 септември, а една от тях ще бъде Ели Гигова, пише ПИК. Наследницата на бившия собственик на столичния „Локомотив“ и оръжеен бос Николай Гигов вече имат опит на „Сан Стефано“ 29, но за пръв път там ще й бъде поверена толкова отговорна задача.

Съгласно новата програмна схема на държавната телевизия, два екипа ще водят сутрешния блок наесен.

Допреди „Денят започва“ да излезе в летен отпуск, зад банките на водещите бяха Иво Никодимов и Юлия Наева.

Говори се, че освен Гигова, друго от новите лица ще бъде Даниел Михайлов, който има опит като водещ в радио и телевизия. Той бе в екипа на сутрешния блок преди три години като партньор на Ася Методиева.

Очаква се екранните двойки да бъдат официално обявени в началото на септември. Според наши източници от „Сан Стефано“ в студиата вече се строи новия декор на сутрешния блок.

Ели Гигова е приела без грам съмнение предложението да започне отново работа в държавната телевизия, тъй като вече година стои без сериозни ангажименти. Миналото лято тя се завърна в България, след като се дипломира в Колежа по международни и обществени въпроси към Университета „Колумбия“ в Ню Йорк. От него дипломи имат бивши и настоящи държавни ръководители, бизнес лидери, журналисти и дипломати, а сред най-известнити възпитаници са Мадлин Олбрайт, бившият държавен секретар на САЩ и Джордж Тенет, бивш директор на ЦРУ.

След като завърши второто си висше, налегната от носталгия по родината, амбициозната щерка на Гигов предпочете да се върне обратно в София и ето, че сега й се отваря възможност за реализация в телевизията-майка отново.

За последно Ели Гигова бе в БНТ преди 8 години, когато заедно с Камен Алипиев-Кедъра водеха предаванията, посветени на Мондиала в ЮАР

За разлика от преди осем години, когато опитът на Гигова като водеща на сутрешен блок в комбина с Витомир Саръиванов по Нова телевизия бе определен от критиците като провал, този път Ели се чувствала по-уверена в себе си и най-вече по-добре политически подготвена и наясно със събитията, които се случват в страната.

Наследницата на Николай Гигов била напълно наясно, че националният ефир ще бъде за сметка на личния й живот. Като водеща на сутрешен блок занапрпед ще й се налага да си ляга по-рано и да става по тъмно, но това не било проблем за нея, тъй като в момента Ели била свободен електрон. След дългата й връзка с Петко Димитров и след края на аферата й с бизнесмена, продуцент и меценат Димитър Тодоранов, никой мъж не може да задържи вниманието на красавицата.