Brava.bg представи иновативен двуядрен матрак, който се съобразява с желанията на спящите | Hobby News

1
186
Добави коментар
teenews.eu
teenews.eu

Brava.bg представи иновативен двуядрен матрак, който се съобразява с желанията на спящите

август 23, 2018
  admin4eto

 

През последните години нараства броят на хората, които започват да обръщат повече внимание на важността на качествения сън. Все повече статии и книги ни съветват да спим по-добре, като противовес на забързания начин на живот и претовареното ежедневие на съвременния човек, а някои от най-успешните бизнес лидери дори водят лекции по темата, обяснявайки, че тайната на успеха всъщност не е в денонощната работа, а именно в качествения сън. В някои страни по света дори се заражда своеобразно движение за популяризиране на предимствата от това да спим повече и по-добре.

„Сънят е изключително важен за поддържане на нормалното функциониране на организма, възстановяване работата на мозъка и на мускулите. Той ни дава енергия, позволява ни да сме по-фокусирани, по-спокойни и по-лесно да обработваме нова информация“ – споделя Антони Янчев от Brava.bg – „Именно за да помогнем на повече хора в България да спят по-качествено, ние пуснахме на пазара у нас първия по рода си иновативен двуядрен матрак, който изцяло се съобразява с желанията и навиците на хората, които го използват.“

Матракът се нарича Magnigel Dual и благодарение на двуядрения си дизайн и на високоеластичната си пяна той позволява единият от лежащите на него хора да спи на меко, а другият – на твърдо. Матракът няма пружини, а мемори пяна и 5 – сантиметров слой охлаждащ гел, който позволява бързо и равномерно разпределение на тежестта на тялото. Той е висок и стабилен, а в добавка разполага и с още един 3 – сантиметров слой Memory Foam HD за адаптиране към теглото и топлината на тялото. Най-важният акцент обаче си остава системата Dual core, която дава възможност за избор на различни нива на комфорт само с едно обръщане на матрака или калъфа. В добавка моделът разполага и с калъф с 3D дишаща лента за постоянна циркулация на въздуха и постоянен микроклимат на ядрото.