Бет365 мобилно предаване навсякъде! 23.08.2018г.

2
168
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Бет365 мобилно предаване навсякъде! Британският букмейкърски сайт, от години насам, дава на своите потребители възможността да бъдат известени за всички спортни събития, около които залагат. Решихме да направим тази статия просто, за да Ви дадем още една причина да харесате и да се убедите в практичността на Бет365.

Вижте и нашата оферта за Бет365 бонус навсякъде, с която ще можете да добавите до 100 лева бонус към вашия онлайн акаунт.

Бет365 е достъпен за устройства на Android, Ipad и Iphone. С тази услуга може да гледате любимите си спортни срещи на различни места. Изискват се няколко прости неща:

 Вашата сметка трябва да има наличие на средства, без значение на големината им.
 Ако в сметката ви няма пари поне трябва да сте направили залог в последните 24 часа.
 Нужна Ви е и добра връзка с интернет, независимо дали сте с 4G или Wifi мрежа.

Как да разберете, кога дадено събитие е достъпно за гледане? До всяко събитие, за което се предлага Пряко Предаване, ще се появи икона Видео, която се промена на жълт бутон “Гледай”, когато спортното събитие започне да се излъчва. Може да наблюдавате спортни събития за спортове като: футбол, тенис, баскетбол, дартс, снукър, крикет или скуош.

Това в общи линии е всичко, което може да се каже за прякото предаване на Бет365. Ако все още не сте регистриран потребител в Бет365, вие може да се възполвате и от нашата оферта за нови клиенти, или по-точно Бет365 бонус код! За още подобни статии следете Бонус Кодове!