Млечна терапия за уникално здрава и бляскава коса

2
742
Добави коментар
mashbg
mashbg

Млечна терапия за уникално здрава и бляскава коса

Съществуват най  – различни терапии за коса , които по един или друг начин помагат. Една от терапиите , които бихме искали да ви 

покажем е нашата МЛЕЧНА ТЕРАПИЯ ЗА КОСА.

Тя включва :

1.ШАМПОАН http://zakosata.com/morfose-milk-shampoan?search=morfose%20milk Благодарение на млечните си протеини , шампоана регулира  влагата в сухата и дехидратиран коса, като възвръщат нейната жизненст и мекота, има и уникално приятен и траен аромат.

2.МАСКА http://zakosata.com/maska-s-mlechni-proteini-za-kosa?search=morfose%20milk Възстановяват косъма в дълбочина, уплътняват неговата структура и му придават неотразим блясък.

3.ДВУФАЗЕН БАЛСАМ  http://zakosata.com/morfose-dvufazen-balsam-s-mlqko?search=morfose%20milk Двуфазен балсам за коса обогатен с млечни протеини, аргинин и аминикиселини  , който освен че разресват перфектно косата, уплътнява косъма и го хидратира в дълбочина.Балсамът съдържа 12 жизнено важни за косъма аминокиселини, които укрепват косъма и му придават невероятна мекота и блясък. Не отежнява или омазнява  косата.

4.СМЕТАНА ЗА КОСА http://zakosata.com/smetana-za-kosa-morfose?search=morfose%20milk Професионална пяна-сметана за коса , която е част от терапията за съживяване на косата с богато съдържание на млечни протеини и 12 изключително ценни за нея аминокиселини. Комбинацията от 12 незаменими за косата аминокиселини придават мекота,блясъки заздравяват самият косъм. Сметаната  увеличава еласатичността на косата и възстановява чупливите краища.