Как да съчетаем летните ботуши с облеклото

3
339
Добави коментар
seoslav
seoslav

През последните години летните ботуши са много актуални сред дамите. Ако смятате, че модата вече ги е изхвърлила зад борда, грешите – може да се възползвате от различните предложения и модели в сайтовете, за да покажете оригинален вкус и индивидуалност.

Летни ботуши на нисък ток

Ако сте от динамичните натури, които не могат да си позволят да изкарат цял ден на токове, сигурно вашият чифт е по-нисък, и се чудите как да го съчетаете с облеклото. Съобразете височината си обаче, защото ниският ръст не върви с ботуши, обхващащи повече от крака ви. Насочете се към летни ботуши, които стоят хармонично на вашия ръст.

Една от най-добрите комбинации, разбира се, е с рокля, особено ако допълните визията си с колан на кръста, за да подчертаете талията.

За по-дългокраките представителки на нежния пол, пасва следващият вариант – къса мини пола от дънков плат, трикотажна материя или дори от кожа. Ако ботушите ви са по-елегантни и може да си позволите да ги разходите на работното място, бихте могли да комбинирате с риза отгоре.

Любимите дънки! За тях няма никакви ограничения – могат да се носят, както с джапанки, така и с лачени обувки на висок ток. Изберете си дизайн, който отива на фигурата ви и на ботушите, и превземайте градските улици.

Летни ботуши на висок ток

Перфектното решение за по-ниските дами, които искат визуално да удължат силуета си. Тук роклите, полите и дънките са отново отлични варианти, стига да имате усет към хармоничните съчетания и да съобразите моделите с конструкцията си.

В случая бихте могли да си разрешите и по-фриволни кройки при дрехите. Разкроени поли, тип „прегърни ме“ или асиметрични поли ще са особено удачни, но не забравяйте – ако горната част е в по-свободно облекло, то надолу трябва да е по тялото.

Гащеризоните са също подходящи, когато се колебаем какво да облечем. Някои летни модели ще стоят добре с ботуши на висок ток, а за дамите, които не се притесняват от излишни килограми, те могат да бъдат и с по-къси крачоли.

Имайте предвид, че обувките ви влияят на вашето настроение и здраве – доказан факт!

За перфектната си визия не пропускайте да внесете цвят с подходящ аксесоар – интересна чанта, шал или кърпа на главата. Топлият сезон предполага по-лежерен и разкрепостен подход към модата, а сега е идеалният момент да се възползваме и да излезем от стандартните рамки. Как по-точно ще го направим, зависи само от нас и от личните ни предпочитания.

Facebook Twitter Google+