Топ 5 на женските комплекси, които отблъскват мъжете

1
183
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мъжете са много мнителни същества. Мозъкът им е претоварен с най-различни съмнения, затова и всички женски комплекси се отразяват негативно на психиката им.

Някои недостатъци на жените обаче направо ги плашат! Повече за тях ще ви разкажем в днешната статия.

Девстветност

Девстветността може да се превърне в сериозно изпитание за всяка влюбена двойка. Изобщо не си мислете, че вашата невинност ще бъде приятна изненада за партньора ви. Повечето мъже направо излизат от релси, когато чуят подобна новина. По-добре не се притеснявайте и изберете най-подходящия момент, за да го предупредите, че още не сте била с мъж. И двамата трябва да се подготвите психически за тази първа близост!

Неувереност

Женската неувереност се предава и на мъжете. Постарайте се да запомните, че да си секси не зависи от дължината на краката или големината на бюста. Това, на първо място, е свързано с енергийния потенциал на човека. Ако непрекъснато се опитате да заемате само красиви пози, партньорът ви бързо ще забележи неестествеността на случващото се и ще започне да мисли, че върши нещо нередно.

Инертност

Пасивността бавно, но сигурно води към угасване на сексуалната страст. Уви, мъжете са устроени като завоеватели, които непрекъснато очакват нови и нови победи. Връзката ви вече е стабилна и ви се струва, че повече няма какво да помените, а сексът два пъти седмично в мисионерската поза ви устройва напълно? Ако отговорът е „да“, трябва да сте готова, че един прекрасен ден партньорът ви ще започне да търси други жени, които ще са готови да го изненадват със страстни изпълнения от време на време.

Страх от сравнение

Страхът от сравнение с някой друг говори за неувереност. Всяко сравнение е нещо неприятно, но е необходимо да се прави по най-мекия начин, а не с истерия. Научете се да различавате кога има смисъл да реагирате и кога е по-добре просто да се усмихнете.

Комплекс „Алиса“

Комплексът „Алиса“ е характерен за жените, които не са готови за сериозни отношения, в които освен да получаваш, трябва и да даваш. Мъжът опитва да удовлетвори потребностите на любимата си с надеждата да й достави радост. Но тя възприема подаръците му като задължение и вечно е капризна и недоволна. Подобно поведение, рано или късно, е в състояние да разочарова всеки мъж! /jenata.blitz.bg

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани