Ретрограден Уран: време на неочаквани промени в ситуациите и в самите нас

3
135
Добави коментар
region.burgas
region.burgas

Непредсказуемата планета Уран е ретроградна от 8 август 2018 година до 6 януари 2019 година.

Тя се движи назад от знака Овен през знака Телец и ще се завърне отново в Овен.

Това ретроградно движение в своето по-негативно проявление може да се прояви като силен индивидуализъм и на моменти може да се окаже доста разрушително за другите и за нас.

Планетата, която свързваме със свободата и независимостта, сега може да ни създаде резки бунтарски реакции и ситуации около нас. Това от своя страна ще внесе в нас и в нашия живот неочаквани промени и обрати.

Но естествено ако ние поискаме, ситуацията няма да бъде рязка и бурна и ще успеем да се преборим с нашите страхове и притеснения.

В положителен аспект Уран може да ни даде през този период прекрасни възможности за изследвания, нововъведения, промени в поведението ни и в нашата психо-емоционалност.

Ретроградният Уран ще пробуди в нас голяма потребност да станем единствени и уникални. Това е прекрасен период да се изразим в пълната си светлина. Уран е необятен източник на нови идеи и експерименти – ще ни донесе и ще ни даде много нови такива. Трябва да използваме този период максимално, защото ще ни даде изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал.

Това е период на драстични промени и ако ние сме готови за това, нещата, които ще ни сервира Уран, ще бъдат много по-лесни за възприемане и самите ние ще ги искаме и ще действаме, за да ги получим.

Този аспект може да ни накара да преосмислим някои неща от живота си и да погледнем в една нова насока, за която преди сме се страхували.

Много промени са възможни да настъпят в нас, в мисленето ни, във възприятията ни, в търсенията и желанията ни.

Добре е тези промени да са добре дошли в живота ни, да се разтворим и да не се бунтуваме, а да приемем всичко спокойно и със смирение.

Това, от което вече нямаме никаква нужда и е старо, е добре да го премахнем и да направим път на новото в нашия живот, без да се страхуваме и притесняваме.

Източник: Gala