Провери знанията си! Заповядай на пробен изпит IELTS в Бургас!

3
180
Добави коментар
wordsbg
wordsbg

Отново организираме пробен изпит за един от най-желаните сертификати, удостоверяващи ниво на владеене по английски език в света – IELTS! Отново можеш да го направиш в Езиков център WORDS и да разбереш до каква степен имаш езикови познания и способността да се справиш успешно с реалната изпитна атмосфера на форматa IELTS! Е, готов ли си?

* Защо да се явявам на пробен изпит?   Проверяваш езиковите си познания преди реалния изпит; Тестваш познанията си върху реалните компоненти на съответния изпит и умението да се справиш с тях за точно определеното време, което изпитният формат изисква от теб; Преодоляваш стреса и страха от явяване на изпит; Имаш възможността да получиш проверен тест, съгласно официалните изпитни критерии на IELTS; Получаваш възможност за упражнение в симулативна изпитна ситуация на компонента Speaking, заедно с друг кандидат; Получаваш професионална и безкомпромисна проверка на частта Wrting; Получаваш допълнителен час, включен в цената на пробния изпит, за дискутиране на грешките и анализ на необходимите стъпки за успешно справяне с истинския изпит.   * Как да се запиша за пробен изпит?  

Записването става на място, в офиса на Езиков център WORDS, след заплатена пълна такса за пробния изпит.

* Кога излизат резултатите след пробния изпит?  

Резултатите ще бъдат обработени до 3 работни дни след явяване на теста.  

* Колко продължава изпитът и къде се провежда?  

Продължителността на пробния изпит IELTS е 3 астрономически часа. Изпитът се провежда в учебната база на Езиков център WORDS, на ул. „Тутракан“ 3, Бургас.  

* Какво включва таксата за пробния изпит?   Явяване и осигуряване на всички необходими изпитни материали; Проверка на теста от преподавател-експерт в изпитната подготовка за сертификатни изпити; Допълнителен учебен час за анализ на грешките;  Отстъпка, в случай на необходимост от определен брой индивдуални часове* за нови курсисти. ​

* В случай че желаеш допълнителен брой индивидуални часове след явяване на пробния изпит, можеш да се възползваш от промоционалния ни пакет от 10 или 20 часа, с 20% отстъпка от редовната цена, който важи само за кандидати, явили са на пробен изпит при нас.  

* Каква е таксата за явяване на пробен изпит за IELTS?  

Такса за пробния изпит IELTS /Academic Module/ – 45 лв.

Такса с отсъпка за настоящи курсисти, в индивидуална форма на обучение, готвещи се IELTS или CAE – 25 лв.

* На коя дата е пробният изпит за IELTS, в Бургас?  

Дата за пробен изпит IELTS /Academic Module/: 30.08.2018| 09:00 – 12:00ч. (3 астр. часа)  

* Има ли краен срок за записване и запазване на място за явяване?  

Да! Ако искаш да запазиш мястото си, сред желаещите, които ще се явят на IELTS в Езиков център WORDS, Бургас, можеш да го направиш НЕ ПО-КЪСНО ОТ 28.08.2018 г.

Не забравяй да ни потърсиш за допълнителна информация! Използвай познатите контакти или профилите на WORDS в социалните мрежи! Имамe над 9 000 последовали в Facebook, Instagram, Twitter и Googlе+, с които споделяме само най-интересното от света на чуждоезиковото обучение и чуждите езици! Очакваме и теб!