7 родни дами, които са модни икони и с кецове

6
269
Добави коментар
seoslav
seoslav

Умението да съчетаеш елегантна дреха с кецове, си е висше изкуство, някои дами явно го владеят…

За родните светски персони сме забелязали, че обичат да изтъкват блясъка и възможностите си. Кейт Мидълтън може да е привърженичка на достъпния стил на Zara, докато нашите не падат по-долу от нивото на Dior и Gucci. Както се казва, всяка с капризите си. Някои дами обаче, все пак умеят да съчетават елегантното си облекло с модерни кецове, а с това излъчването им на модни икони изобщо не се помрачава.

Диляна Попова

Моделката е известна с афинитета си към небрежния тип дрехи, а да обуе дамски кецове на прелестните си крака, за нея е нещо повече от вдъхновение. Диляна ловко ги комбинира с поли-панталони, скини дънки и ефирни поли. Въпреки високия си ръст тя си пада и по кецовете на платформа.

Алисия

Фолк звездата не се притеснява от скромните си 1.62 см и често може да бъде засечена със спортни обувки. Да, в клубовете може да я видите основно на токове, но в ежедневието тя залага на практичните модни решения.

Биляна Йотовска

Стегнатото тяло на Йотовска може да понесе всякакви дизайнерски идеи, но и тя е от бг красавиците, които предпочитат да изявят индивидуалността си, без непременно да са в официален тоалет. Биляна залага на разкриване на формите в къси панталонки и фешън кецове. Тя самата има своя линия спортни дрехи и редовно им е рекламно лице.

Михаела Филева

Изпълнителката е очарователна със своите безкрайни крака и може да си позволи и най-късите поли, произвеждани някога. Тя е насочила вниманието си към по-разкрепостените модели, които спокойно влизат в синхрон с обикновени кецове.

Райна

Бившата на Константин може да среща проблеми в любовта, но в облеклото е царица на спортния стил. Случва се и да се издъни, показвайки доста кичозни приумици, в желанието си да изпъкне, но всеки би й простил мрежестия чорапогащник с панталонки от дънков плат, стига да радва публиката с хитовете си.

Зейнеб

Помощничката на Гала е изключително кокетна и има усет към модата. Когато тя сложи кецове, винаги е подбрала към тях изящна рокля, с която знае как да привлече вниманието. При нея детайлите и аксесоарите са винаги на ниво, което допълва перфектната й визия.

Николета

Плейметката сме я виждали и само по кецове, което означава, че не робува на никакви скрупули с облеклото, а и не държи непременно да разхожда фигурата си само на високи токчета.