Алуминиеви парапети от Инжинокс®

1
157
Добави коментар
okiokioki
okiokioki

Ние държим на качеството не по малко от немските фирми, ето защо се специализирахме повече от 7 години в Германия и не по малко в България във изработката и монтажа на  алуминиеви парапети.  стъклени парапети.

Продуктите които предлагаме са подходящи за приложение, както за външни Парапети –  така и за вътрешни Парапети. Те предават добър естетически вид и модерна архитектура, могат да бъдат ярко допълнение към интериора-екстериора на Вашият проект, административна – офис сграда,  хотели.

Ние сме специализирани и разполагаме с професионални монтажисти за монтаж на парапети – алуминиеви и иноксови /неръждаеми/навеси/, като предлагаме на нашите клиенти 5 години гаранция за изпълнените от нас монтажи.

Всеки ден на нашите монтажни услуги се доверяват не малко хора от различни части на страна, като средния обем, който имаме възможност да поемам гарантирайки, че изделието ще бъде монтирано качествено е около 20 л.м. – дневно,

Постоянно се стараем чрез различни методи и подходи да привличаме все повече нови клиенти.

Един от тях е като, предлагаме качествен монтаж на алуминиеви парапети, съчетан с адекватни цени и за различни модели парапети – стълбищни или балконски.