Хороскоп за днес – 27 август :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
128
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 27 август 2018г.:

Овен

От днес вашата управляваща планета Марс тръгва в директна посока, а това ще помогне да се отърсите от съмнения и притеснения и до няколко дни да поемете инициативата в личните си и професионални дела. Опитайте днес да намерите златната среда в отношенията и ако не се получи каквото очаквате да се излезе вече с дебелия край на тоягата. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Някой може да се опита да вади горещите кестени от огъня с вашите ръце и да използва дадените ви пълномощия за лична облага.

Телец

Сключете примирие с другите и със себе си. В този ден ви е нужна повече изолация и отказ от директни сблъсъци. На спокойствие и в тишина ще ви хрумнат чудесни идеи, от които може да очаквате печалби в бъдеще. Тази вечер е вдъхновяваща, лечебна и стимулираща чувства и отношения. Съветът е да опитате първо с добро, по дипломатичен и тактичен начин да получите това, което ви е необходимо. Утрешният ден ще ви донесе възнаграждение за правилния избор, за търпението и вниманието.

Близнаци

Родените във втората декада да не си нарушават спокойствието на никаква цена. Не тръгвайте веднага да реализирате нечия или своя идея, независимо колко добра и навременна ви изглежда. До вечерта ще получите информации, които ще променят нещата и ще ви измъкнат от голям проблем и грешен избор. Този ден изисква да дадете шанс на всеки, да разгледате всяка гледна точка и да не бързате с взимането на решения и становища. Разделете пари и отговорности по равно, а не по критерии, които ощетяват някого.

Рак

Един вдъхновен ден за родените във втората декада. Ще намерите верния подход към всеки, с когото влезете в контакт. Ще подкрепите един финансово, а друг с протекция и съвет. Разделете поравно имотите между децата. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да си честен и справедлив. Старайте се да запазите равновесието. Контролирайте гнева, не влизайте в разправии и конфликти. Крясъците разболяват. Сексът е противопоказен, особено на чуждо и особено ако това ще влоши отношенията ви с партньора.

Лъв

Чист, светъл и хармоничен ден. Настройте се добронамерено към нуждите, молбите и амбициите на другите. Така и вас ще приемат с овации като ръководител и шеф. Противопоказно е да се подклаждат конфликти и да се предизвикват скандали. Неприятните неща може да кажете по тактичен и хумористичен начин. Бъдете сигурни, че другият ще разбере намека и ще се коригира. Безцеремонното поведени да се изключи от общуването. Запазете спокойствие. Не яжте гъби, не убивайте птици и чужди мечти.

Дева

Точно днес не взимате важно решение, особено под нечия диктовка или диктат. Не споделяйте и личните си идеи. Тенденцията е да ви ги откраднат и използват преди вас. Не се опитвайте никого за нищо да убеждавате и стойте далече от местата в които назряват конфликти, водят се спорове или битки, в които има вероятност и вас да включат. Намерете тихо и спокойно място, концентрирайте се над основните си проекти и вечерта чакайте посещение на личната си муза. Денят е ведър и вдъхновяващ. Смирете амбицията.

Везни

Родените в последните дни на зодията ще бъдат провокирани опасно. Кажете си, че точно днес няма да реагирате на никакви забележки, подмятания и предизвикателства. Ако допуснете да ви разбалансират може да отключите старо заболяване. С всички сили се стремете към равновесие и баланс в отношенията. Не е ден за уреждане на конфликти, за търсене на права и гонене на амбициозни цели. Препоръчва се диета, почистване и пречистване. Една добра дума днес ще отвори железни врати.

Скорпион

Днес бавно и методично, тихо и кротко, с много чувства и любов може да влезете под кожата на всеки, да получите нещо отдавна желано и мечтано. Старайте се да се усмихвате повече, да мислите позитивно, да проявите разбиране и съчувствие в критичен момент. Днес Скорпионът ще покаже лечебното си жило, а утре ще го използва като оръжие за нападение и защита. Спазвайте диета, търсете начин да спечелите някого и да подкрепите една инициатива. До вечерта ще почувствате ползите и ще направите правилен избор.

Стрелец

Родените във втората декада се в трудна позиция, притиснати от две страни и манипулирани от трета. Смирете се, търсете пътя на най-малкото съпротивление и се опитайте да действате дипломатично. Постарайте се да разберете мотивацията, която движи всеки и да му подадате желаното кокалче-залъгалка. Където не успеете да омиротворите ситуацията и отидете в крайности ще получите тежки удри. Може да се очакват раздели и дистанциране. Преговорите ще зациклят, ако нито една от страните не отстъпва.

Козирог

Днес много хора ще плуват във водите на мечтанието, вдъхновението и изчакването. Приобщете се към тази група, не тръгвайте с голямата кошница не само на работа, но и в местата, където ще предявявате някакви искания. Ще ви бъде полезно всяко уединение, а ако намерите спокойно и тихо място и работите няколко часа в такава обстановка ще имате залп на вдъхновението и може да решите неразрешимото преди. Марс тръгва директно. Утре ще направите силен ход, ако се подготвите качествено за него.

Водолей

Ден за приятелски срещи и визити, за постигане на разбирателство и комфорт в отношенията. Имате шанс да се окажете спойката между различите желания и амбиции и да помогнете за дейноста на работната си група, на семейството и децата. Препоръчват се умерени и балансирани действия. Не си разваляйте спокойствието и преди да тръгнете към скандал си дайте сметка кой и защо ви провокира и кой ще има полза от конфликта. Планирайте за утре силния си ход. Тази вечер ще получите чакана покана и предложение.

Риби

Един вдъхновяващ и екзалтиращ ден за родените във втората декада. Луна и Нептун са в съвпад със Слънцето ви, а това положение ще ви дари с прозрение за нуждите на момента. Някой ще направи лично откритие, ще намери изход от неприятна ситуация и ще привлече съюзници за бъдещите си начинания. Но най-хубавото е, че може да ви осени блестяща идея, която да ви помогне да излезете от безпаричието. Намерете тихо и спокойно място, обмисляйте и планирайте, доверете се на инстинктите и чакайте своята муза.