За пушачи и бивши пушачи: Вижте как бързо и ефективно да изчистите белия дроб само за 3 дни!

1
202
Добави коментар
slavchev
slavchev

Тютюнопушенето е зависимост, която в началото сякаш е свободен избор. Добре е, ако успеете да се спасите от това изкушение и да опазите здравето си.

Но ако знаете със сигурност за вредата на цигарите, а не можете да ги откажете? Помнете, че ако имаше право на избор, вашият бял дроб никога не би избрал да пуши.

Има обаче ефективна система за прочистване на белия дроб , която трае само 3 дни и може да се провежда от време на време от пушачите , както и от тези, които са спрели с този вреден навик, но още не могат да се отърват от пушаческата кашлица.

Два дни преди да стартирате, изключете от менюто си прясно мляко, сирене и кашкавал. Вечерта преди първия ден от изчистването изпийте два билкови чая (букет от билки) – това е хубаво за червата.

През трите дни на изчистването на белия дроб следвайте следните стъпки:

1. Изпийте преди закуска сок от два лимона, разреден в 300 мл вода. Прясно изцеденият лимонов сок е богат на антиоксиданти, които се справят със свободните радикали и алкализират средата в организма.

2. Между закуската и обеда изпийте 400 мл сок от моркови, чиято функция е да алкализират кръвта.

3. По време на обяда изпийте по избор: ошаф от сухи плодове, кисело мляко с цели сушени кайсии или със сушени сливи. Сушените плодове съдържат калий, който ще тонизира целия организъм.

4. Преди сън изпийте 400 мл сок от червена или от черна боровинка (може и от замразени плодове). Като заместител може да се направи и сок от нар. Той помага да се справите с бактериите, предизвикващи белодробни инфекции .

5. Всеки ден вземайте топла вана. 20 минути са достатъчни, за да се отделят токсините през кожата. Още по-добър ефект се получава при потенето в сауна.

6. Последният етап на очистването е инхалацията. По старомодния начин кипнете вода с 10-15 капки евкалиптово масло и подишайте парите с наметната на главата кърпа.

След тези шест стъпки вече ще дишате по-леко. А колкото повече кислород получавате, толкова по-добре ще работи и мозъкът, толкова по-добре ще се оросяват и крайниците.

Много скоро след като сте изчистили белия си дроб, ще започнете да мислите по-трезво, концентрацията ви също ще стане по-добра.

Свързани