Астроложката Тамара Глоба съветва: Ако намерите тези 5 неща на улицата, не ги взимайте, носят беди

1
128
Добави коментар
slavchev
slavchev

Когато намерим нещо интересно на улицата, обикновено му се радваме, защото според поверието би трябвало да ни донесе късмет. Така ли е обаче винаги?

Не всяка намерена вещ е приятен подарък на съдбата. Много от тях притежават негативна енергия и ни носят беди и неуспехи.

Човек си взаимодейства с предметите, които докосва. Така някои от тях могат да му предадат негативна енергия, а пренесени в дома, да повлияят на цялото му семейство и да предизвикат сериозни проблеми. Ако сте се сдобили с такава вещ, трябва незабавно да се отървете от нея.

Огледало

Този предмет е погълнал енергията на предишния си собственик, а сега се готви да погълне и вашата. Ако аурата на предшественика Ви е била отрицателна, тя ще повлияе и върху Вашата.

Пари

Чужди пари също не се взимат, но това правило рядко се спазва. Повечето хора, ако намерят 5 лева на земята, бързат да си купят нещо с тях и дори вярват, че ги е споходил късметът. Енергията на тези пари обаче може да повлияе отрицателно на Вашите собствени спестявания.

Скъпоценности

Подобно е положението и със скъпоценностите и бижутата, които може да намерите на плажа или на тротоара.

Часовник

Дори и часовниците може да развалят хармонията в дома ви.

Дреболии

Иглички, копчета, декоративни украшения – въпреки че не вършат никаква работа, някои хора ги прибират, без да подозират, че могат да им донесат нещастията на тези, които са ги загубили.

Свързани